Het eerste zelfreinigende zwembad ter wereld  

Compass Pools

Compass Pools is specialist in het produceren van prefab zwembaden. Dit houdt in dat de ‘kuip’ van een zwembad uit maar één stuk bestaat. Doordat de naden ontbreken, kunnen bacteriën en vuil niet ophopen. Dit maakt een zwembad van Compass Pools dus buitengewoon schoon en eenvoudig te onderhouden. Bovendien is de installatie en plaatsing een stuk gemakkelijker en kun je snel genieten van jouw ultieme zwembaddroom.

Zwembaden, zwembaden, Compass Pools, The Art of Living

Plezier voor iedereen

Een zwembad in de tuin laat je direct in de zomerse sferen wanen, doet aanvoelen als vakantie en zorgt voor een gevoel van ontspanning. Iedereen heeft er plezier van. Het tilt het buiteninterieur naar een hoger niveau, zowel esthetisch als functioneel. Niet alleen is de tuin een plek om te ontspannen tijdens de zomerdagen, maar ook van vermaak. Baantjes trekken of juist heerlijk relaxen? De zwembaden van Compass Pools laat alle behoeften werkelijkheid worden.

De twee symmetrische hoektrappen maken het gemakkelijk om in de kuip te stappen, maar dienen ook als zitgelegenheid. Ondanks de trappen is er nog steeds genoeg ruimte om baantjes te trekken. Zowel de bodem als de trappen beschikken over een antislip afwerking voor extra veiligheid. Een ander doordacht aspect is de sta-rand rondom het zwembad. Deze dient als uitstapplek of als mogelijkheid om tot rust te komen na een intensieve zwemsessie.

Een strak en luxe design

Naast zwemplezier, tilt het strakke en luxe design de buitenruimte naar een hoger niveau. Een op maat gemaakt ontwerp is een verlengstuk van de leefruimte en vormt en prachtig element in de tuin.

Praktische voordelen met het VANTAGE-systeem

Het zwembad handmatig reinigen met een bodemzuiger is verleden tijd dankzij het exclusieve VANTAGE-systeem. Het systeem bereikt plekken in het zwembad waar een bodemzuiger niet bij kan. Het technische circulatie- en reinigingssysteem vangt het vuil op en zorgt continue voor kristalhelder water. Het praktische systeem doet niet af aan het design: VANTAGE is haast onzichtbaar. Dankzij dit geautomatiseerde systeem is er meer tijd beschikbaar om te genieten van de buitenomgeving en een schoon zwembad.

Editor: Media Team

Datum: 14-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Compass Pools