Het exclusieve tafelblad van Wonderwall Studios

Wonderwall Studio’s

Wonderwall Studios is een bedrijf dat bekend staat om hun prachtige houten wandpanelen. Om deze panelen te ontwerpen en realiseren reizen ze de hele wereld over. Op deze manier raken zij geïnspireerd en kunnen zij werken met vakmensen uit andere landen. Deze vakmensen weten namelijk vaak het beste hoe het hout uit die regio bewerkt en behandeld dient te worden om het mooiste resultaat te krijgen. Bovendien zijn al hun producten duurzaam en wordt enkel gebruik gemaakt van hergebruikt hout. De kwaliteit wordt dus gewaarborgd. Op deze manier weet Wonderwall talloze interieurs te verrijken met de ongekende schoonheid van hun houten wandpanelen en andere houten producten, zoals het recent ontworpen houten tafelblad 

Exclusieve uitstraling 

Het Bog Oak tafelblad van Wonderwall is een schitterend product dat iedere ruimte voorziet van een chique en exclusieve uitstraling. Het tafelblad wordt volledig op maat en naar wens gemaakt en vormgegeven, waardoor hij altijd wel in het interieur te implementeren is. Toch werd de robuuste uitstraling van het hout behouden door geen fineer te gebruiken en doordat er geen sprake is van kantenverlijming. Het is de donkere kleur van het hout met de lichte inlays dat ervoor zorgt dat het tafelblad zijn interessante uitstraling krijgt. Dit wordt nog meer benadrukt door een coating met een resistente satijnen afwerking.  

Winning van hout 

Het hout dat Wonderwall gebruikte voor de realisatie van dit tafelblad is afkomstig uit Oekraïne. Hier wordt het herwonnen en bewerkt tot het uiteindelijke product. Bog Oak is een begrip naam voor eikenhout dat al talloze jaren in het moeras gevormd wordt. De mineralen en zuren die in het moeras te vinden zijn zorgen ervoor dat het hout de rijke donkere bruintinten en intense zwarttinten krijgt die voorzien in een exclusieve uitstraling. Het kost veel moeite en expertise om dit hout uit het moeras te halen. Toch blijkt het de moeite waard als je ziet wat Wonderwall allemaal met het materiaal kan.  

Editor: Media team

Datum: 18-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Wonderwall Studios