previous arrow
next arrow
Slider

Het Fundament Architectuur

Het Fundament Architectuur is opgericht in 2003 door Erik Slijkhuis. Van origine was hij meubelmaker, maar hij besloot dat het tijd was voor een drastische metamorfose. En zo is naast Slijkhuis Interieur Design, Het Fundament Architectuur ontstaan. De bedrijven zijn tot de dag van vandaag nog onafscheidelijk met elkaar verbonden. Samen met een groot team met verschillende achtergronden worden de meest bijzondere projecten gerealiseerd. 

Totaalarchitectuur

Een woning vertelt een persoonlijk verhaal, of het nu gaat om het interieur of het exterieur. Samen met de opdrachtgevers worden de wensen en voorkeuren voor het project achterhaald. Hierdoor staan de wensen van de klanten altijd centraal bij iedere schets. Doordat het team bestaat uit zowel interieur- als exterieur- en tuinontwerpers wordt altijd gekeken naar het totaalplaatje van het gebouw.

Persoonlijke aanpak

Vooraanstaand bij ieder proces of het nu gaat om een renovatie van de woonkamer, een complete verbouwing of een herindeling van de woning, is het ontzorgen van de opdrachtgever. Dit wordt gedaan door middel van persoonlijke en eerlijke adviezen. Ook informeert de organisatie u vooraf over het budget, de planning en de werkzaamheden zodat er geen verassingen zich tijdens het proces voordoen.

Zakelijke en particuliere bouw

Het Fundament Architectuur heeft al vele projecten mogen realiseren. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers, in binnen- en buitenland. Daarnaast kunt u ook voor advies over de mogelijkheden of oplossingen terecht bij deze ervaren professional!

___

Alle woningen van Het Fundament Architectuur bekijken?

Villa, Het Fundament Architectuur, exclusieve villa, architectenbureau, ontwerpbureau, interieur ontwerp, exterieur ontwerp, the art of living

 

Villa

Opvallende wit gestucte muren, een mooie entree met vide en een ruw rieten zadeldak. Deze mooi moderne en landelijke woning vind je in het buitengebied van Overijssel. Kleurstelling en de basismaterialen van het interieur staan centraal in deze villa, met oog voor detail tot in de puntjes.

 

Het Fundament, Eric Slijkhuis, villabouw, interieurontwerp, exterieurontwerp, ontwerpbureau, exclusieve woningbouw, exclusieve villa, the art of living

Eric Slijkhuis


“We werken diverse ontwerpen uit om de opdrachtgevers een goed beeld te geven van de diverse mogelijkheden.”

 

___

Contactgegevens:

  • Het Fundament Architectuur
  • Jonenstraat 14
  • 7101 GA Winterswijk

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 15 | okt | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media