Het gebruik van geschaafd eikenhout in een moderne villa  

Techwood

In samenwerking met architectenbureau Olieslagers heeft Techwood een prachtige, moderne villa ontworpen met geschaafd eikenhout. Architectuur en constructie op het hoogste niveau. Dat is wat je terugziet bij deze indrukwekkende villa in Oisterwijk. Veel licht, de opvallende aanwezigheid van de geschaafde eikenhouten constructie en de ronde vormen in het ontwerp maken deze villa écht uniek. Een heerlijke plek om te wonen en bijzonder fijn om naar te kijken.

Het prachtige effect van geschaafd eikenhout

Techwood levert eikenhout van de beste kwaliteit en is maatvast. Hierdoor passen de houtconstructies met minimale aanpassingen, wat zorgt voor een snelle montage op de locatie. Het hout wordt bewerkt met een schaafmachine, zodoende worden gladde oppervlakten en nauwkeurige afmetingen verkregen. Door de zorgvuldige techniek van Techwood worden de dimensies van het eikenhout naar de exacte maat geschaafd, hierdoor sluiten de verbindingen veel beter aan dan bij fijnbezaagd eiken. Het vakmanschap van Techwood komt prachtig tot uiting in deze moderne villa, de dimensies dragen positief bij aan de esthetiek van de ruimte.

Unieke loopbrug bovenverdieping

De loopbrug is zonder twijfel de meest unieke plek in deze prachtige villa. Vanuit de loopbrug heb je een panoramisch uitzicht over een groot deel van de villa terwijl je onder de eikenhouten draagconstructie door loopt én door een hoge schouw die vanuit de woonkamer naar boven doorloopt tot in de nok. Al met al een bijzondere ervaring dus, waarbij je wordt omgeven door het vakmanschap van Techwood en prachtige architectuur.

Uit het juiste hout gesneden

Naast eikenhout produceert en monteert Techwood nog veel meer soorten houtenconstructies. Van authentieke houtconstructies tot zeer moderne. Allemaal van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Door te werken met ervaren mensen op verschillende disciplines, van bouwkundige tot hele creatieve mensen, kan de beste kwaliteit worden geleverd. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de details om visueel aantrekkelijke en tegelijk constructieve supersterke constructies te maken.

Editor: Media Team

Datum: 23-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living