Royal Grass, kunstgras kleur, kunstgras

Het nieuwste kunstgras product | Royal Grass

Het nieuwste kunstgras product van Royal Grass is de Royal Grass Lush. Een heerlijke volle grasmat met warme kleurtonen. Deze nieuwe aanwinst heeft meer vezels waardoor de grasmat nog voller oogt. Bovendien hebben sommige grassprieten een geelbruine tint, wat een prettige en warme uitstraling geeft.

Nieuwe technologie

De Royal Grass Lush is het derde type kunstgras waarbij gebruik gemaakt wordt van de ReaDY-technologie. Deze techniek heeft de kunstgraswereld op zijn kop gezet. Tot voor kort stonden de kunstgrasvezels allemaal dezelfde kant op, waardoor het vaak een onnatuurlijke uitstraling gaf. Met deze nieuwe techniek hebben alle grassprieten een eigen groeirichting. Ook bij de nieuwe Royal Grass Lush collectie is deze techniek toegepast.

Royal Grass Lush

Deze grassoort is handig in gebruik en ziet er prachtig uit. Daarnaast is de Royal Grass Lush van de hoogste kwaliteit, net als alle andere grassoorten van Royal Grass. Het kunstgras is geschikt voor kinderen en huisdieren door de veerkrachtige vezels. Daarnaast heeft het nauwelijks onderhoud nodig en ziet het er met alle weersomstandigheden mooi uit.

Het nieuwste kunstgras product

Een van de belangrijkste kenmerken van de Royal Grass Lush is de kunstgras kleur. Door de warme geelbruine tint krijgt het gras een weelderig aanzien. Het gras heeft een prachtige nazomerse uitstraling.

Tekst: Royal Grass
Fotografie: Royal Grass

____

Meer projecten zien van Royal Grass?


Royal Grass, kunstgras, kleur kunstgras

Royal Grass


“Stevig, duurzaam en natuurlijk kunstgras met de hoogste kwaliteit”

__
Meer informatie over Royal Grass?