buitenleven, van beem buitenleven, buitenkeuken, the art of living

  • Van Beem Buitenleven
  • IJweg 177a
  • 1161 EW Zwanenburg

Het perfecte buitenleven met een buitenkeuken | Van Beem Buitenleven

We gaan steeds meer naar buiten en door de pandemie hebben we allemaal gemerkt dat het buitenleven in eigen land en eigen tuin zo slecht nog niet is. Om nóg meer van dit heerlijke buitenleven te kunnen genieten biedt Van Beem Buitenleven de perfecte producten. Een overkapping afgesloten met wanden bijvoorbeeld wat het hele jaar rond voor extra woongenot zorgt. Vele klanten die je voorgingen ervaren dan ook dat het televisie kijken in de woonkamer zich nu verplaatst naar de buitenkamer waar tot in de avonduren vertoefd kan worden. Om dit woongenot compleet te maken komt een zelf samengestelde buitenkeuken waarop je de lekkerste gerechten kunt klaarmaken mooi tot zijn recht.

buitenleven, van beem buitenleven, buitenkeuken, the art of living

buitenleven, van beem buitenleven, buitenkeuken, the art of living

Workshop erbij

Als je denkt aan een buitenkeuken, denk dan aan een betonnen buitenkeuken, ingebouwd met een houtoven, een gasbarbecue of een kamado. Natuurlijk zijn de barbecues ook los te verkrijgen zodat je kan grillen op een ronde bakplaat ergens op een mooi plekje op jouw terras. Een drankje erbij, de gezelligheid van je vrienden en familie en het buitenleven wordt op en top benut. Zou je het gemak van kooktoestellen zelf willen ervaren? Kom dan naar onze kookworkshops! Onder begeleiding van hun chefkok Roger leer je een heerlijk 3-gangenmenu klaar te maken op één van hun kooktoestellen. Een leuk verjaardagscadeau, voor een vrijgezellenfeestje of een bedrijfsuitje. Boek nu je kookworkshop op de website www.vanbeem.nl

buitenleven, van beem buitenleven, buitenkeuken, the art of living

De showroom van Van Beem Buitenleven

Om meer van het buitenleven te kunnen genieten, is een rit naar Zwanenburg zeker de moeite waard. Omringd door akkervelden, in een verbouwde kwekerij, heeft Van Beem Buitenleven een 10.000m2 showroom met overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering en zwembaden. Een product dat veel is te zien in de showroom zijn de aluminium overkappingen die geheel naar wens zijn samen te stellen.  Van een glazen of een kunststof dak, een oprolbaar doekdak tot aan een harmonica- of lamellendak.  Om er ook op de koude dagen en in de wintermaanden te kunnen vertoeven is het mogelijk om met wanden de buitenruimte af te sluiten. Zo kan je vier seizoenen per jaar genieten van buiten!

TekstMarlou Peters-Overkamp
Fotografie: Van Beem Buitenleven

____

Logo

____

Meer projecten van Van Beem Buitenleven bekijken?