lounge, tuinmeubelen, suns tuinmeubelen, the art of living

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

Het perfecte lounge-plaatje | SUNS Tuinmeubelen

Je eigen loungeset die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Het is mogelijk. Sinds enkele jaren biedt SUNS de YOU CREATE productlijn. De consumenten profiteren van heel veel vrijheid binnen deze lijn. Zij kunnen de YOU CREATE-loungesets volledig naar eigen smaak en situatie samenstellen. Je maakt een keuze uit diverse zitelementen(1,2,3-zits), een hoek en combineert deze vervolgens met items zoals een chaise longue, tafel of losse banken en loungestoelen. Wanneer je de basis hebt, kun je nog variëren met armleuningen, zijtafels en hockers. In sommige gevallen kan er zelfs een vuurplaats worden toegevoegd aan de loungeset. Op deze manier creëer je jouw perfecte lounge.  

Heerlijk ontspannen

Royaal zitten, lekker borrelen met familie of vrienden of heerlijk onderuit met een boek; de loungesets van SUNS bieden ontspanning in alle vormen. De loungesets bieden niet alleen ontspanning, maar zijn ook een fraaie eyecatcher in je tuin. SUNS creëert al jaren stijlvolle sets, van lounge- en sofasets tot low lounger en daybeds. Dankzij hoogwaardige materialen kunnen de sets van SUNS het gehele jaar buiten blijven staan. 

lounge, tuinmeubelen, suns tuinmeubelen, the art of living

Weerbestendig

SUNS maakt gebruik van premium Sunproof® buitenstoffen. Deze stoffen verkleuren niet, zijn weerbestendig, heerlijk zacht en voelen comfortabel aan. Het binnenwerk van de kussens bestaat uit een sneldrogend foam. Hier loopt water gemakkelijk doorheen en dankzij de luchtcirculatie is de zitting in een mum van tijd weer droog. Zo kun jij het hele jaar genieten van jouw prachtige loungeset. 

loungeset, tuinmeubelen, suns tuinmeubelen, the art of living

Altijd genieten

Met haar stijlvolle en comfortabele loungesets is SUNS er helemaal op gericht om je te laten genieten van een outdoor lifestyle. Door design, kwaliteit en een eigen uitstraling onderscheidt het merk zich. Hiervoor combineert SUNS kennis van materialen en productie met de waarden authentiek, innovatief en creatief. Het ideale ontspanningsmeubel voor in je tuin of terras vind je bij SUNS. 

lounge, tuinmeubelen, suns tuinmeubelen, the art of living

 

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

____

____

Meer projecten van SUNS Tuinmeubelen bekijken?