Het perfecte zwembad voor in iedere stadstuin

Compass Pools

Compass Pools staat erom bekend hoogwaardige en luxe monoblock zwembaden te produceren. Dit houdt in dat het zwembad in de fabriek al zijn vorm aanneemt. Deze voorgevormde kuip’ maakt het vervolgens mogelijk om het zwembad snel te plaatsen en te installeren, deze manier van werken scheelt erg veel ongemak. De zwembaden zijn zowel voor binnen- als buitengebruik. Ben je bang dat de zwembaden van Compass Pools niet geschikt zijn voor jouw tuin, omdat je bijvoorbeeld een kleine stadstuin hebt? Dan heb je het mis, want ze produceren nu ook plungepools. 

Wat zijn plungepools? 

Vaak wordt gedacht dat zwembaden veel plek in beslag nemen. Dat kan ook zo zijn, maar er worden ook kleinere modellen geproduceerd die beter bekend staan als de plungepools. Deze baden zijn al erg populair in Australië, maar ze worden nu ook steeds vaker geplaatst in de Nederlandse stadstuin. De baden zijn afgeleid van dompelbaden, die al in de wellness branche gebruikt worden, waardoor ze relatief klein zijn. Ze nemen niet de hele tuin in beslag, maar dienen toch perfect het doel. Het is dé slimme oplossing voor als je minder ruimte in beslag wil nemen. 

Hoe worden de baden opgebouwd? 

De plungepools bestaan, net als de andere zwembaden van Compass Pools, uit diverse gegoten lagen, zoals keramisch composiet en carbon. Daarnaast zijn ze erg netjes afgewerkt en beschikken ze over dezelfde opties als dat de riante zwembaden hebben. Vooral de X trainer 45 en 72 en Aqua Nova 53 en 62 werden al eerder goed ontvangen.  

De veiligheid waarborgen 

Daarnaast zijn alle plungepools voorzien van een ingebouwde veiligheidsrand en een sta rand rondom het zwembad, om zo de veiligheid te waarborgen. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Bovendien werden de bodem en trap afgewerkt met een antislip laag en kreeg het hele bad afgeronde hoeken. Op deze manier kun je niet alleen een heerlijke verkoelende duik nemen, maar kun je er ook vanuit gaan dat er niets mis kan gaan. Het is dan ook hét perfecte zwembad voor in iedere stadstuin.  

Editor: Media team

Datum: 01-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Compass Pools