Het schuifraam systeem van Vitrocsa

Vorsselmans

Vorsselmans is al jarenlang dé specialist op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevelbouw. Wij zijn uw aanspreekpunt voor complexe gevelconstructies. Wij nemen steeds uw wensen en plannen als uitgangspunt waardoor wij telkens opnieuw bijzondere projecten opleveren. Eén van onze innovatieve oplossingen is het minimalistische schuifraam systeem van Vitrocsa – een ultraslank Zwitsers concept, dat vele (interieur)architecten en bouwheren bekoort.

Doordacht design

Het schuifraam systeem van Vitrocsa is op schitterende wijze ontworpen en past vrijwel bij iedere woning, nieuwbouw en/of renovatie. Alle frames worden in de vloer of in de structuur van het gebouw verwerkt zodat alleen het glas zichtbaar blijft. Grote glasmaten (tot maximaal 18m²) zijn mogelijk.  De schuivende vleugels hebben slechts een aanzichtbreedte van 22 mm. Het aantal schuivende delen is onbeperkt zodat grote gevelopeningen mogelijk zijn om optimaal te genieten van de buitenomgeving. U kan kiezen voor zowel een visible of invisible onderconstructie, afhankelijk van uw esthetische voorkeur. Alle schuiframen zijn manueel te openen of kunnen gemotoriseerd worden om uw gebruiksgemak te vergroten.

Onderscheidend karakter

Vitrocsa schuiframen kennen tal van voordelen maar zijn vooral onderscheidend in minimalistisch design én functionaliteit. Deze fantastische combinatie maakt dat het schuifraam erg geschikt is voor de meest prestigieuze bouwprojecten. Daarenboven is het systeem erg veilig door het gebruik van een stalen vergrendelingsstang en gelaagd veiligheidsglas. Door gebruik te maken van de grote glasoppervlaktes in combinatie met weinig aluminium kiest U tevens voor oplossingen met zeer hoge isolatiewaardes.

Geïnteresseerde (interieur)architecten en bouwheren kunnen onze Vitrocsa oplossingen komen bekijken in de Vorsselmans showroom. Altijd welkom op afspraak.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 07-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Vorsselmans