luxe zwembad, lotec zwembaden, the art of living

  • Lotec Zwembaden
  • Boven zijde 12
  • 5626 EB Eindhoven 

Het toppunt van comfort met een luxe zwembad | Lotec Zwembaden

Cadzand wordt in versneld tempo een aantrekkelijke badplaats. Luxe appartementen en winkels geven het vroeger wat slaperige kustdorp allure, terwijl de pluspunten die er al waren natuurlijk blijven: een eigen jachthaven, een breed strand en de nabijheid van natuurgebied Het Zwin. De grondige vernieuwbouw van hotel De Blanke Top maakt deel uit van die opwaardering. Pal gelegen op de top van de duinen waaraan het zijn naam dankt, biedt dit viersterren superior hotel alles voor een aangenaam meerdaags verblijf, van een uitgebreide wellness met luxe zwembad van Lotec tot een gastronomisch restaurant, met overal en altijd zicht op de Noordzee aan de monding van de Westerschelde.

luxe zwembad, lotec zwembaden, the art of living

Een hele dag wellness

Cadzand is geen Ibiza en zal dat ook nooit worden. De aantrekkingskracht is het strand en de vele natuur. Daarom biedt het hotel buitenactiviteiten aan, zoals mountainbiken voor beginners en gevorderden, pilates, bootcamps en yogalessen op het strand. Maar om de gasten ook indoor recreatie te gunnen tijdens de wintermaanden investeerde het familiebedrijf fors in een uitgebreide wellness. “We hebben twee binnenbaden laten bouwen,” legt Kimm de Milliano uit. “Een bad voor de kleintjes en een groter voor de volwassenen, zodat je er ook echt ruim baan hebt. Dit ruime, luxe zwembad is van Lotec Zwembaden. Het heeft allereerst veel daybedden staan in de vorm van hemelbedden. Dat is sfeermaker nummer 1. Het tweede dat opvalt is de uitsparing in het plafond waar warm ledlicht vandaan komt. Zo begint het geheel status te krijgen en optisch te zweven. Het blauwe bad steekt tropisch af bij de neutrale tegel die doorloopt het bad in over de trap.

luxe zwembad, lotec zwembaden, the art of living

Meer over Lotec

Lotec is opgericht in 1843 en is een Europese specialist voor ‘state of the art’ zwembaden en watertechniek. Het bedrijf telt 65 medewerkers die samen garant staan voor een gedegen product. Lotec beheert en garandeert in zowel België als Nederland, al haar werk en installaties zelf. Lotec gaat tot het uiterste als het gaat om hoogwaardig zwemwater als belangrijkste uitgangspunt. Door het toepassen van geavanceerde technologieën en efficiënte oplossingen worden innovatie (beheers)systemen gecreëerd. Dit geeft water een extra dimensie. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Lotec Zwembaden

____

Lotec Zwembaden

____

Meer projecten bekijken van Lotec Zwembaden?