familiezwembad, starling, groot zwembad, loungeplateau

  • Starline
  • De Vest 50b
  • 5555 XP Valkenswaard
  • Contact
  • Tel.: +31 40 201 33 33
  •  

Het ultieme familiezwembad in jouw achtertuin | Starline

Voor gezinnen met kinderen heeft Starline een speciaal familiezwembad: de Dynamic Line. Wat zo prettig is aan dit zwembad, is dat het veilig is, onderhoudsvriendelijk en erg ruim! Daarnaast kan je dit prachtige bad – dat overigens een lust voor het oog is – uitrusten met vele extra’s als het gaat om randen en plateaus. Dat geeft dynamiek aan je zwembad en daardoor uitdaging voor de kids. Starline zorgt ervoor dat je heerlijk samen met je kinderen kan genieten van je eigen familiezwembad in jouw achtertuin. De zomervakanties waren nog nooit zo leuk!

familiezwembad, starling, groot zwembad, loungeplateau

Groot zwembad

Veel ruimte is van groot belang bij een familiezwembad. De Dynamic Line is met een lengte van 11 meter groot genoeg voor allerlei activiteiten: van baantjes trekken tot een potje volleybal. Die ruimte heb je zeker nodig als vrienden, familie en buren het zwembad in jouw tuin hebben ontdekt. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor een grote vlonder van hout langs het zwembad, zodat er ook veel ruimte is voor ouders en opa’s en oma’s om langs de kant te genieten van het waterspel.

familiezwembad, starling, groot zwembad, loungeplateau

Veiligheidsrand

De Dynamic Line heeft een veiligheidsrand. Dit biedt extra ondersteuning aan de zwembadafdekking als die extra wordt belast. Een extra stukje veiligheid is wel zo fijn met kinderen. Je moet er niet aan denken dat die kleintjes hun voet openhalen en vervolgens met verband aan de kant moeten zitten. Veiligheid staat voorop bij Starline.

familiezwembad, starling, groot zwembad, loungeplateau

Sta-rand en loungeplateau

Ook heeft de Dynamic Line een sta-rand. Dit geeft de mogelijkheid om tussen het zwemmen door een pauze in te lassen zonder het zwembad te verlaten. Je kunt daarnaast kiezen voor een luxe hoektrap met loungeplateau. Je creëert hiermee een extra plekje om heerlijk te loungen en uit te rusten na bijvoorbeeld een wedstrijdje volleybal. Ook voor kinderen die nog niet lang het zwemdiploma hebben, is een rustplek zonder het bad uit te moeten perfect.

familiezwembad, starling, groot zwembad, loungeplateau

Makkelijk onderhoud

Starline produceert luxe Monoblock® zwembaden van hoge kwaliteit. De zwembaden uit één geheel hebben een lange levensduur. Zo geniet je jarenlang van jouw luxe familiebad. Daarnaast heeft Starline een uitgebreid assortiment aan waterbehandelingsproducten, filters, pompen en overige installaties. Deze Starline producten kunnen jouw zwembad zo veel mogelijk automatiseren – zo heb je alle tijd om met familie te genieten van de luxe van een eigen zwembad.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Starline

____

____

Meer projecten van Starline bekijken?