Het waanzinnige XL-gamma van Ebema  

Ebema Stone & Style

Er zijn ontzettend veel redenen waarom het tijd wordt om jouw buitenruimte onder handen te nemen. De tuin ziet er na een verbouwing niet meer mooi uit, er zijn praktische redenen waardoor je het een en ander moet veranderen of je bent simpelweg toe aan iets anders. Als je aan de slag gaat is het belangrijk dat je voor ogen hebt, wat je wil en welke materialen je buiten gaat gebruiken. Heb je betonoplossingen bijvoorbeeld al wel eens overwogen? Het zorgt ervoor dat jouw tuin een stijlvolle, moderne uitstraling krijgt en alle elementen samenkomen tot een harmonieus geheel. Vooral wanneer je kiest voor het XL-gamma van Ebema. We vertellen je er graag nog veel meer over.  

Buiten, tuinontwerp, Ebema, The Art Of Living

Grootformaattegel  

Er zijn verschillende redenen om voor het XL-gamma van Ebema te kiezen. Allereerst omdat het er dus voor zorgt dat jouw buitenruimte er fantastisch uit komt te zien. Wanneer we het over het XL-gamma hebben betekent dit dat het gaat over betontegels van een groot formaat. Hierdoor creëer je een groot oppervlakte met weinig onderbrekingen, waardoor verschillende elementen samenkomen en de tuin een modern uiterlijk krijgt. Kies je voor het XL-gamma, dan kies je voor ruimtelijkheid, evenwichtigheid en elegantie. Bovendien is XL-gamma erg geschikt om de buiten- en binnenruimtes bij elkaar te betrekken. De producten van Ebema zijn namelijk ook in het interieur toe te passen. 

Eindeloze mogelijkheden  

Naast dat je het XL-gamma van Ebema kunt gebruiken om bijvoorbeeld een mooi terras of paden te creëren, zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Het prefabbeton geeft vorm aan zoveel meer dan enkel hetgeen dat standaard is. Het beton is bijvoorbeeld ook erg geschikt om zwembadranden mee te realiseren, net zoals palissades, trappen en buitenmeubilair. De betonoplossingen dagen je uit om creatief te zijn, want vrijwel alles is mogelijk. Ebema helpt je graag met het realiseren van jouw ideeën en het bedrijf zal dan ook geen uitdaging uit de weg gaan.  

Buiten, tuinontwerp, Ebema, The Art Of Living

De Smooth-collectie

Nu je weet dat er ontzettend veel mogelijk is met het XL-gamma en hoe het de sfeer van de buitenruimte bepaalt, laten we je graag kennis maken met twee collecties uit het Ebema-assortiment. De eerste gaat bij de naam Smooth. Deze collectie is het resultaat van ambachtelijk werk en de onovertroffen kracht en zachtheid van beton. Het beton uit deze collectie heeft een erg robuuste uitstraling en neemt ontzettend veel vormen aan. Hier staat tegenover dat het tegelijkertijd erg zacht aanvoelt. Het is dus heerlijk om hier met blote voeten overheen te lopen. Bovendien is deze collectie perfect voor buiten, hij is bestand tegen alle weersomstandigheden en in een groot scala aan kleuren te verkrijgen.  

Eurodal Residental

Ook de Eurodal Residental betonnen vloerplaat of grootformaattegel is bij Ebema te verkrijgen. Met zijn strakke uitstraling weet de collectie stijl en sfeer toe te voegen aan iedere buitenruimte. Bovendien staat de Eurodal Residental garant voor een hoogwaardige afwerking. Dit komt doordat hij met oog voor detail ontworpen is. Het is perfect geschikt voor verschillende doeleinden. Denk aan het creëren van terrassen, paden, parkeervlakken en inritten. Dit komt doordat de collectie te verkrijgen is in verschillende formaten, diktes en kleuren. Ook dit is een ongekend product voor buiten.  

Kies voor maatwerk

Spreekt het XL-gamma van Ebema jou aan, maar heb je ideeën die veel verder reiken dan dat je hier leest of op de website ziet? Dan is het ook mogelijk om voor maatwerk te kiezen. Leg jouw ideeën aan Ebema voor en zij gaan samen met jou kijken naar de beste oplossingen. Het bedrijf zit al een flink aantal jaren in het vak en weet daardoor precies wat buiten wel en wat juist niet kan. Daarnaast beschikken zij over de kennis en het vakmanschap dat nodig is om de meest uiteenlopende projecten succesvol af te ronden. Dus aarzel niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met hen op.  

Wil je meer ontdekken over de diverse mogelijkheden met buitentegels? Lees dan deze blog!

Editor: Media Team

Datum: 26-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Ebema