Het Wooden Facet Stripes badkamermeubel voor een retro sfeer

LoooX

Een fijne badkamer waarin alles tot in de kleinste details klopt, dat is iets waar velen van dromen. Dit krijg je alleen voor elkaar wanneer je duidelijk voor ogen hebt wat je wil en waar jouw woonbadkamer allemaal aan moet voldoen. Daarom ontwerpt en produceert LoooX badkamerproducten met een stoer, robuust en verrassend uiterlijk. Met hun collectie halen ze het heuse woonkamergevoel naar de badkamer. Hierdoor wordt ook de badkamer een plek waar jij je helemaal thuis voelt. Hun veelzijdige assortiment bestaat onder andere uit accessoires en badkamermeubels. Zo komt het Wooden Facet Stripes badkamermeubel ook uit deze collectie. Dit unieke meubel lichten graag nog wat verder uit.  

Retro uitstraling  

Steeds vaker wordt gekozen voor een badkamer in een ‘retro’ stijl. Naast dat je bij LoooX terecht kunt voor accessoires in deze stijl, kun je ook kiezen voor het hoogwaardige badkamermeubel Wooden Facet Stripes. Dit product ligt qua stijl volledig in lijn met de uitstraling van de standaard Facet, maar de lades hebben een retro uitstraling gekregen door de verticale strepen op de fronten. De ruimte tussen deze strepen is zwart waardoor de gravering extra wordt benadrukt. Het is een stoer design, dat iedere badkamer op unieke wijze weet te verrijken.

Naar eigen wens 

Het Wooden Facet Stripes badkamermeubel is met maatwerk volledig naar eigen wens samen te stellen. De kast is dan ook te verkrijgen in vrijwel iedere andere LoooX kleur én het is mogelijk om zelf de afmeting te bepalen. Maak je met meer personen gebruik van de badkamer? Dan kunnen een extra opberglade of meer ruimte voor twee wasbak goede opties zijn. Je maakt het geheel helemaal af wanneer je het meubel combineert met weelderige beplanting, ingebouwde verlichting en rustige kleuren. Hierdoor creëer je in een handomdraai een heerlijke ruimte waar je volledig tot rust kunt komen en kunt ontspannen.  

Editor: Media Team

Datum: 11-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: LoooX