Het X3-deursysteem voor een subliem eindresultaat

Xinnix Door Systems

Xinnix Door Systems ontwerpt, creëert en produceert deursystemen voor binnendeuren die gelijkliggen met de wand. Dit worden ook wel kozijnloze binnendeuren of onzichtbare deuren genoemd. Een ingewerkt aluminium kader zorgt ervoor dat de Xinnix scharnieren en techniek netjes verborgen liggen. Dit staat garant voor een subliem en tijdloos eindresultaat. Met de lancering van het nieuwe X3 deursysteem wordt hun indrukwekkende collectie verder uitgebreid en de voordelen van een naadloze draaideur en pivotdeur worden ook op schitterende wijze gecombineerd.

Deursysteem, deuren, Xinnix Door Systems

Inspelen op de vraag

Bergingen, restaurantkeukens, … allemaal ruimtes waar een pivotdeur ideaal tot zijn recht komt. Aangezien de deur langs beide kanten geopend kan worden, zorgt dit voor een optimale toegankelijkheid. Dit deursysteem levert natuurlijk een naadloos eindresultaat op, net zoals we van Xinnix gewoon zijn. De eenvoudige montage en keuze tussen centrale en vlakwandige plaatsing zijn nog enkele extra voordelen.

Kenmerken van een Xinnix deur

Het innovatieve deursysteem zorgt er voor dat je een visueel rechte muur krijgt na montage. Bouwfoutjes worden hierdoor geëlimineerd. De speling is rondom overal gelijk wat een strakke uitstraling oplevert. Dit is natuurlijk waar Xinnix deuren voor bekend staan. 

Veel keuzevrijheid

De X3 wordt vaak aangeboden met een NZ-magneet. Dit zorgt ervoor dat het deurblad in gesloten toestand dicht blijft. Het systeem kan ook voorzien worden van diverse vergrendelmogelijkheden, zodat de deur indien gewenst afgesloten kan worden. Het mechanisme onderaan heeft een afdekkap die verkrijgbaar is in wit, zwart of RVS. Zo sluit dit perfect aan bij jouw interieur en persoonlijke stijl.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 10-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living