previous arrow
next arrow
Slider

HG Tuinmeubelen

Lekkere lange avonden in de tuin, ’s morgens vroeg ontbijten op uw terras. Dat zijn de genoegens van het voorjaar en de zomer. En ook in het najaar kunnen we vaak nog genieten van heerlijke dagen. Om er optimaal van te kunnen genieten is een comfortabel tuinset, een stijlvolle loungeset, een goede parasol, sfeervolle buitenverlichting en een terrasverwarmer een voorwaarde. En.. u wilt ook dat het er goed uitziet.

De showroom

HG tuinmeubelen helpt u bij het vinden van die tuinmeubels die bij u passen en waar u zich goed bij voelt. De showroom met twee verdiepingen in Loosdrecht biedt u een royaal assortiment waarbij u persoonlijk advies krijgt van de eigenaar, Henri Hoegee. Als geen ander weet hij combinaties te maken die afgestemd zijn op uw smaak en verlangen.

Kwaliteitsmeubelen

HG tuinmeubelen werkt alleen met kwaliteitsmeubelen. Dat zult u zelf ervaren als u een bezoek brengt aan de showroom. Dat kan tijdens de normale openingstijden, maar op verzoek ook na openingstijd. Een goed advies wordt door hem ondersteund met een op maat gemaakt terrasontwerp. Door de eigen bezorgdienst bent u verzekerd van een zorgvuldige aflevering. In combinatie met de snelle levertijd kunt u al snel onbezorgd genieten van uw aankopen.

____

Meer projecten bekijken van HG Tuinmeubelen?

  • |

Luxe interieur

Voor deze karakteristieke villa mocht HG Tuinmeubelen de tuinmeubels verzorgen.

Tuinmeubelen als geluksgarantie

Deze prachtige woning aan een sfeervol bosrijk laantje heeft het allemaal. Vooral het tuinmeubilair van HG tuinmeubelen is een echte aanwinst voor zowel comfort als uitstraling. Deze meubels zijn een garantie voor geluk!

HG Tuinmeubelen


“Het comfort dat u verdient

 ___

Contactgegevens:

  • HG Tuinmeubelen
  • Nootweg 11
  • 1231 CP Loosdrecht

 


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | aug | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media