High-end badkamer met unieke wastafel als blikvanger

De Eerste Kamer Badkamers

Door helemaal in het begin van het bouw- of verbouwproces al rekening te houden met het badkamer design is een mooi eindresultaat gegarandeerd. Je creëert zo je eigen spa, waar je na een dag hard werken volledig tot rust kunt komen. Dit is dan ook de reden dat De Eerste Kamer Badkamers al vroeg bij de realisatie van deze romantische badkamer werd betrokken. Vanaf de allereerste ontwerpen tot de uiteindelijke uitvoering wist het bedrijf waar ze rekening mee moesten houden om tot het beste resultaat te komen. Een badkamer met een hotel chique uitstraling en een unieke wastafel als blikvanger werd zo realiteit.  

Wastafel, Badkamer, De Eerste Kamer Badkamers, The Art Of Living

Wastafel als eyecatcher 

Zoals al werd benoemd is de prachtige wastafel absoluut dé eyecatcher van dit badkamerdesign. Door te kiezen voor een luxe wastafeleiland kunnen de bewoners toch met tweeën tegelijk voor de spiegel staan om zich klaar te maken voor de dag. Het schitterende meubel is voorzien van greeploze lades in de kleur moeras eiken, twee waskommen in mat wit en een op maat gemaakte hangspiegel. De fantastische wastafel is tegen een muur geplaatst die volledig bestaat uit natuursteen. Deze combinatie heeft een betoverende werking en laat hen op een magische manier wakker worden.  

In het teken van genieten 

Naast de chique wastafel beschikt de schitterende badkamer ook over een heerlijke Sunshower, waardoor de bewoners de dagen heerlijk kunnen beginnen of afsluiten. Daarnaast viel de keuze dus op marmeren bruine wandtegels en tegels in een beige kleur, waardoor de high-end uitstraling nog meer benadrukt wordt. Deze stijl en tegels zijn verder door getrokken naar het toilet. Om het geheel helemaal af te maken ging men voor de kranen van het merk Hotbath. Deze zorgen voor een adembenemende finishing touch. Er is één ding dat zeker is: genieten doe je in deze badkamer absoluut.  

Editor: Media Team

Datum: 20-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living