High-end buitenhaarden, buitenhaarden, Girse Design

  • Girse Design
  • Willem Alexanderstraat 11
  • Nijverdal

High-end buitenhaarden | Girse Design 

Girse Design heeft naam verworven door zeer luxe buitenhaarden op de markt te brengen. Duurzame, mooie, door onzichtbare zwenkwielen makkelijk en veilig verplaatsbare buitenhaarden voor terras en overkapping, in eigen beheer en handgemaakt in Duitsland van hoogwaardig edelstaal. Bijzonder aan deze haarden zijn ook de mogelijkheden die er zijn om ermee te BBQ-en, te wokken of op andere wijze gerechten te bereiden. Deze buitenhaarden zijn eigenlijk onmisbaar voor het luxe buitenleven!  

High-end buitenhaarden, buitenhaarden, Girse Design

Niet meer weg te denken 

Al meer dan 20 jaar is Girse Design actief in Nederland en niet weg te denken van de luxe landgoedfairs die her en der in Nederland plaatsvinden. Daarnaast exposeert Girse Design ook op tal van aansprekende woon- en tuinbeurzen en heeft het, in het huidige Coronatijdperk, een fraaie showroom ingericht in Nijverdal.

High-end buitenhaarden, buitenhaarden, Girse Design

De veiligheid 

Girse Design-haarden worden aan de buitenzijde niet brandgevaarlijk warm. De enorme straalcapaciteit tot 6 meter voorwaarts alsmede het duurzaam mooi blijven maken van de buitenhaarden van Girse Design een high-end topproduct. Daarnaast verzorgt Girse Design ook de inbouw van deze buitenhaarden in tuinhuizen, overkappingen en veranda’s. Met een eigen montageteam worden dakdoorvoeren ter plaatse ingemeten, op maat voor jou gemaakt en vakkundig gemonteerd. Zo ben je verzekerd van een totaaloplossing welke gegarandeerd wordt door Girse Design.  

High-end buitenhaarden, buitenhaarden, Girse Design

Uitbreiding assortiment

Inmiddels is Girse Design veel meer dan uitsluitend buitenhaarden; zij tillen het buitenleven, het buiten koken en het buiten eten naar een ongekend luxe level. Luxe tuintafels kunnen naar wens worden samengesteld, alsmede een chique modulaire buitenkeuken met een luxe-level van een binnenkeuken. Robuust maar comfortabel meubilair alsmede een fraaie tuinfakkel en een luxe veldkeuken behoren inmiddels tot het assortiment en zijn in Nijverdal te bewonderen! Rode draad door deze lijn producten is de, in eigen beheer, vervaardiging van hoogwaardig edelstaal. Duurzaam, mooi en gemaakt om zowel zomer als winter buiten te kunnen staan.  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Girse Design

 ____

____

Meer projecten bekijken van Girse Design?