Familiehuis, Prowork, the art of living

High end familiehuis | Prowork

Op een prachtige locatie in Vught, dicht bij het gezellige Den Bosch, ligt een mooie rietgedekte villa met grote tuin verscholen in het groen. Een comfortabel familiehuis waarin je op de bank naar een spannende film kijkt of bij een knisperend haardvuur in de buitenkeuken het glas heft. Tijdens de verbouwing is het oude huis gestript tot een casco van beton en staal. Dwars daarop is een zijbeuk geplaatst met een nieuwe entree en aangrenzend de garage. De villa heeft een eigentijdse uitstraling met enkele klassieke elementen.

Thuisbioscoop: Prowork. Haard (merk): Element4. Haard (leverancier): Het Ambacht Openhaarden en Kachels.

Familiehuis, Prowork, the art of living

Keuken: AMI Projectinterieurs. Parketvloer: Origineel Chapel Parket. Aanrechtblad: Schoenmakers Natuursteen.

Familiehuis, Prowork, the art of living

Tafel:Table De Sud.

 

Consequent en ingetogen

Bij binnenkomst in dit familiehuis kun je als het ware rondlopen in een cirkel met aangrenzend de ruimtes. Het kleurgebruik en de materiaalkeuze is consequent en ingetogen, modern maar toch warm en huiselijk met veel zwart eikenhouten maatwerk en een visgraatparket. Het zijn de accessoires en accenten die het geheel een persoonlijke touch geven.

Familiehuis, Prowork, the art of living

Audio/Video integratie: Prowork. Installatie Elektra & Verlichting: Van Moorselaar Elektro.

Natuursteen: Schoenmakers Natuursteen. Shutters (merk): RMN Shutters. Shutters (leverancier): Allure Shutters. Domotica: Prowork.

 

Privédomein

De bovenverdieping biedt plaats aan een luxe masterbedroom, walk-in-closet, badkamer met vrijstaand bad, dubbele douche, sauna en een jacuzzi op het dak naast de eik. De masterbedroom is ontworpen als een luxe hotelsuite, waar je na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen in je privédomein voorzien van alle luxe met wellness. Verder zijn er op de bovenverdieping een fitnessruimte en twee kinderkamers die uitkijken op de tuin met aangrenzend een kinderbadkamer.

Familiehuis, Prowork, the art of living

Terrasverwarming: Heatstrip.

Familiehuis, Prowork, the art of living

Tuinmeubilair: Borek Outdoor Furniture.

 

Veilig, energiezuinig en aangenaam

De bewoners van dit familiehuis hebben Prowork gevraagd om de woning veilig en comfortabel te maken met onder andere een onzichtbare thuisbioscoop. Als ze een film willen kijken, verandert de woonkamer in een bioscoop met één druk op de knop. Een groot scherm komt uit het plafond naar beneden en de verlichting gaat over op de juiste stand. Dan kan het genieten beginnen. Verder hebben ze in deze woning verschillende zaken met elkaar geïntegreerd: de verlichting, het klimaat, video, multiroom-muziek, het zwembaden een compleet dekkend wifi-netwerk. Ook hebben ze gezorgd voor beveiliging in de vorm van inbraak- en tuindetectie.

 

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Cai Vosbeek, geschreven voor magazine nr.5 2020
Fotografie: Jaro van Meerten

_____
Wil je meer zien van Prowork?