High End Floors

High End Floors - For High End Living Wij willen graag een mooie, duurzame basis leggen voor elk interieur. We halen trots uit ons werk en willen graag iets moois afleveren. Met meer dan 20 jaar ervaring willen we net even iets meer aanbieden dan “normaal”. Van egaliseren tot afkitten, wij bieden een hoogwaardig pakket.

Informatie over High End Floors


11062b_91718c15c585420391b88cc017d1f9ebmv2
Showroom_Boxtel_7752
Showroom_Boxtel_7753
Showroom_Boxtel_7790
Showroom_Boxtel_7754
Showroom_Boxtel_7744
Showroom_Boxtel_7804
Showroom_Boxtel_7722
previous arrow
next arrow

High End Floors is ontstaan door een gedeelde passie van 2 vrienden, het leggen van een hoogwaardige basis voor elk interieur. We streven altijd naar hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen werken wij met merken zoals The Art Of Living en Therdex. Met dit soort merken kunnen we elke gewenste uitstraling realiseren. Zo zijn er hele rustige designs, maar ook zijn er vloeren met een bijzondere uitstraling waarmee u uw interieur een onderscheidend karakter kan geven. Daarnaast zijn zulke merken voorzien van kwaliteitscertificaten waardoor ze voldoen aan de strengste normen. 

Naast PVC Vloeren leggen wij ook cementgebonden gietvloeren. Dit zijn natuurlijke en robuuste gietvloeren. Ze hebben een moderne en tevens zeer warme uitstraling ten opzichte van Epoxy gietvloeren. Cementgebonden gietvloeren zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en kunnen op elke ondergrond worden gelegd, mits vlak en vormvast. 

High End Floors is uw betrouwbare partner bij het realiseren van uw vloer. Wij denken graag mee met uw specifieke wensen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.