raamdecoratie, Indivipro, Herman Peters, gordijnen, villa, exclusief, luxe

  • Indivipro Netherlands
  • Vonderweg 39
  • 7468 DC Enter

High-end raamdecoratie | Indivipro

Indivipro is een internationale groothandel, importeur van Nature Deco en Lutron en beschikt over een eigen, volwaardig atelier dat aan alle wensen van de klant kan voldoen dankzij diverse investeringen in machines en vakkundig personeel. Op het gebied van raamdecoratie kunnen zij architecten en ontwerpers volledig ontzorgen. Indivipro kan ieder project in binnen- of buitenland realiseren. Maatwerk is hun grote kracht; ervaring hierin hebben ze in de afgelopen tien jaar onder andere opgedaan met partners als Piet Boon en Eric Kuster. Het meest recente project is het aankleden van een woning onder leiding van Herman Peters Interiordesign.

Nature Deco en RT Shades

De twee populaire collecties van Indivipro zijn de Nature Deco en de RT Shades. De eerste lijn is een veelzijdige collectie blinds en shades, vervaardigd met hoge kwaliteitseisen en gevormd door natuurlijke materialen met verschillende toepassingsmogelijkheden. De tweede lijn raamdecoratie, de RT Shades, zijn een prachtig alternatief op het traditionele vouwgordijn. De collectie bestaat uit 3 verschillende dichtheden en 15 kleuren. Dit in Italië ontwikkelde materiaal maakt een vouwgordijn lichter en brandvertragend.

Exclusieve stoffen

Door diverse designers, onder wie Marcel Wolterinck en Francois Hannes, heeft Indivipro een aantal exclusieve stoffen laten ontwerpen. Voor het overgrote deel van de gordijncollectie werken ze samen met een befaamde Italiaanse weverij die vrijwel uitsluitend het topsegment bedient. Merken als Missoni en Armani zijn er kind aan huis. Op de website zijn alle actuele modellen en beschikbare kleuren te vinden. Een project op maat is een uitdaging die dit mooie bedrijf ook zeker wil aangaan!

Ambachtelijk werk

CarpetlinQ, onderdeel van Indivipro, is opgericht in 2014 en biedt een breed aanbod aan tapijt en karpetten. Op het gebied van karpetten is Indivipro de samenwerking aangegaan met verschillende Nederlandse ontwerpers zoals Bertram Beerbaum en Grand & Johnson. Moderne technologieën gaan hier hand in hand met ambachtelijke methodes om te komen tot unieke karpetten die passen bij ieder interieur.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

___

Indivipro, raamdecoratie, gordijnen, maatwerk

___

Meer projecten bekijken van indivipro?