shutters, fractions, chique, licht, donker, the art of living

  • Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel

High end shutters in iedere RAL kleur | Fractions

Als je op zoek gaat naar shutters wil je natuurlijk dat deze perfect aansluiten bij jouw interieur en woonstijl. Naast het ontwerp is kleur erg belangrijk. Dit draagt namelijk bij aan de sfeer die je in de kamer wilt creëren. Als je je afvraagt uit welke kleuren je kunt kiezen, hebben we goed nieuws voor je. Fractions zijn in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Zo kun je zelf kijken wat het beste bij jouw woning past en zorg je dat de shutters één geheel vormen met de rest van het interieur.

hutters, fractions, chique, licht, donker, the art of living

Kies je eigen kleurencombinatie

Bij het uitkiezen van gekleurde shutters speelt natuurlijk je eigen smaak een belangrijke rol. Hoe ziet jouw interieur eruit? En welke kleur shutters past daar het beste bij? Om een gevoel van eenheid te creëren is het mooi als de kleur die je kiest voor Fractions ook in je interieur terugkomt. Dit kunnen de kleuren op de muren zijn, in de gebruikte meubels of met accessoires. Als je niet precies weet wat de exacte kleur is van de muur of van de bank, kun je dit vaak bij de leverancier opvragen.

Populaire kleuren

Veel gekozen kleuren voor shutters zijn in Nederland en België zwart en wit, evenals in andere lichte tinten. Doordat deze kleuren in eigenlijk elk interieur passen is dit niet verwonderlijk. Met zwarte shutters zorg je voor een chique uitstraling met een strakke look. Dit past heel goed bij een industriële, stoere stijl. Als je in tegenstelling voor witte shutters kiest, geniet je van een frisse, lichte uitstraling in de kamer. En een kleur die het zonlicht zal weerkaatsen.
hutters, fractions, chique, licht, donker, the art of living

Gekleurde shutters

Natuurlijk kun je ook kiezen voor kleur in je interieur. Hiermee zal je zeker een statement in de kamer maken. Wij kunnen Fractions in de gewenste RAL-kleur maken. Dus ook als je op zoek bent naar een specifieke kleur is dat geen probleem. Als je een thuiswerkplek of bijvoorbeeld een kinderkamer van kleur wilt voorzien, kun je voor gekleurde shutters gaan. Ook in de woonkamer of de keuken staan gekleurde shutters trouwens vrolijk.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Fractions

____

____

Meer projecten van Fractions bekijken?