Stalen deuren, StalenDeurenHuys, the art of living

  • StalenDeurenHuys
  • Meistraat 7
  • 2480 Dessel (België)

High-end stalen deuren | StalenDeurenHuys

High-end, ofwel hoogwaardig, onderscheidt zich in de woonbranche door het exclusieve design dat bestaat uit maatwerk en vakmanschap. De exclusieve stalen deuren op maat van StalenDeurenHuys onderscheiden zich van de rest door de hoge mate van kwaliteit. Dat betekent jarenlang onderhoudsvrije, ranke authentieke stalen profielen en dus ook een hoger prijskaartje. Laat je daar niet door afschrikken, maar zie het als een investering. Goedkoop betekent vaak duurkoop en dat geldt zeker voor deuren, die je toch met grote regelmaat gebruikt in huis.

Kwaliteit

StalenDeurenHuys biedt je een breed spectrum in de allerhoogste kwaliteit en duurzaamheid op gebied van stalen binnendeuren. Deuren en ramen bepalen voor een groot deel de look en sfeer van je woning. Hier mag dan ook wel wat aandacht aan besteed worden.
StalenDeurenHuys is, door hun jarenlange ervaring, dé specialist in de ultra ranke stalen binnen- en buitendeuren. Uiteraard maken zij een high-end stalen deur op maat, in vrijwel alle gewenste afmetingen, in eigen atelier. Het staal wordt gestraald en voorzien van een hoogkwalitatieve poedercoating, waardoor de stalen binnendeur onderhoudsvrij is.

Stalen deuren, StalenDeurenHuys, the art of living

Eigen ontwerp

Op zoek naar een stalen deur die je helemaal zelf kunt ontwerpen? Wil je graag meepraten over het type glas, de hoeveelheid vlakverdelingen, het type stalen deur en het design van de handgreep? Bij StalenDeurenHuys kun je in samenspraak jouw eigen stalen deur helemaal zelf ontwerpen. Uiteraard krijg je hierbij advies van het ontwerpteam, zodat alle mogelijkheden uitgebreid besproken kunnen worden. StalenDeurenhuys hanteert hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. In de sfeervolle showroom kunnen zij verschillende uitvoeringen laten zien om je te inspireren.

Stalen deuren, StalenDeurenHuys, the art of living

Soorten deuren

StalenDeurenHuys levert allerlei types stalen deuren, namelijk taatsdeuren, schuifdeuren, draaideuren en tevens ramen, met zelfs mogelijkheden tot automatische bediening. De foto’s geven een mooi overzicht van alle mogelijkheden. Zo zie je de taatsdeuren die draaien om hun eigen as, waardoor er geen kozijn nodig is. Het effect is erg strak, modern en artistiek. De vlakverdeling uitlijnen naar beneden breekt het zicht, maar levert geen beperking op. De buitendeuren zorgen voor een open blik in de tuin, zowel van binnen naar buiten als andersom. De deuren in de badkamer worden vaak geleverd met melkglas, zodat je een lichte deur krijgt die toch privacy weet te bieden. Interesse? Kijk dan op www.stalendeurenhuys.com en maak een afspraak!

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Stalendeurenhuys

_____

stalendeurenhuys

_____

Meer projecten bekijken van Stalendeurenhuys?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 07 | feb | 2020


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media