High-end villa met luxe huislift

Viking Liften

Viking Liften heeft al een flink aantal jaren ervaring opgedaan met betrekking tot huisliften. Zij nemen vrijwel alles voor hun rekening. Van de advisering en begeleiding tot de planning en de montage, ze weten hun klanten volledig te ontzorgen. Dankzij de innovatieve producten en klantgerichtheid is de beste kwaliteit altijd gegarandeerd. De bewoners van deze schitterende villa kozen daarom ook voor een huislift van Viking Liften. Het resultaat is een lift die volledig opgaat in de rest van het interieur en de woning toekomstbestendig maakt.  

Maatwerk lift 

In deze high-end en net afgewerkte villa werd een automatische cabinelift van Viking Liften geplaatst. Dit omdat deze huislift allerlei opties biedt voor maatwerk. De opdrachtgevers konden zelf de afmetingen bepalen, maar ook het materiaalgebruik en de afwerkingen, die passen bij de rest van het interieur. Bovendien hadden zij de keuze uit schuifdeuren, draaideuren en konden zij kiezen voor een volledig automatische bediening. Daarom gingen de bewoners uiteindelijk voor een huislift die qua design volledig aansluit bij de stijl van de trap, die naast gelegen is. Om dit voor elkaar te krijgen werd de lift uitgevoerd in leer van Alphenberg.  

Van hoge kwaliteit 

Naast dat de lift op esthetisch vlak volledig is en tot in de details klopt, voldoet hij ook op functioneel gebied. De lift is geschikt voor personen- en goederenvervoer, wat betekent dat hij erg veel kan hebben. Uiteraard voldoet de huislift ook aan alle belangrijke (Europese) richtlijnen, waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd kunnen worden. Dit betekent dat hij een lange tijd mee zal kunnen gaan en dat de bewoners lang en zelfs op hun oude dag nog van optimaal wooncomfort kunnen genieten. Een stijlvolle, betrouwbare en voordelige cabinelift is dan ook de uitkomst. 

Meer informatie 

Ben je benieuwd naar wat Viking Liften voor jou zou kunnen betekenen? Dan kun je altijd geheel vrijblijvend contact met hen opnemen. Zij gaan graag met jou opzoek naar de meest passende oplossingen.  

Editor: Media team

Datum: 12-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of living

Fotografie: Viking Liften