High-end woonkeuken met doordacht design

Hollands Maatwerk

Bij de waanzinnige keukens die Hollands Maatwerk ontwerp en realiseert wordt altijd een vooruitstrevende kwaliteit gecombineerd met design, duurzaamheid en ambachtelijk vakmanschap. Hierdoor weten zij keer op keer authentieke keukens te ontwerpen die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van functionaliteit en esthetiek. Deze prachtige keuken is daar dan ook het perfecte voorbeeld van. De handtekening van Hollands Maatwerk is direct te herkennen. Ook deze woonkeuken is van alle gemakken voorzien en voldoet aan de eisen en wensen van zijn gebruikers, het is een jaloersmakende droomkeuken geworden.  

Een esthetisch genoegen 

Deze high-end woonkeuken bevindt zich in een Rotterdamse notariswoning. Het design kenmerkt zich door een grote kastenwand, van meer dan 8 meter lang. Deze werd geborsteld en afgewerkt in custom beits/lak. De kleur van de fronten komt terug in de details van de kastenwand. Ook het kookeiland is erg lang en ruim. Dit komt doordat de tafel op prachtige wijze werd geïntegreerd in het eiland, wat zorgt voor een lengte van ruim 7 meter. De costum metallic kleur geeft het geheel een chique en exclusieve uitstraling. Het marmeren blad doet daar nog een schepje bovenop. Op esthetisch vlak klopt alles dan ook tot in de kleinste details.  

Woonkeuken, keukens, Hollands Maatwerk

Van alle gemakken voorzien 

Naast dat de woonkeuken een waanzinnig design heeft, is hij ook van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt namelijk over standaard keukenapparatuur, dat niet mag ontbreken in een moderne keuken, zoals een koelkast, vriezer, koffiezetapparaat en een chique kookplaat met afzuiging. Maar er is meer. Zo werden bijvoorbeeld ook een combi-oven en een combi-stoomoven geplaatst. Bovendien werd er een Quooker-kraan geïnstalleerd en werden twee grote wijnklimaatkasten in het ontwerp verwerkt. Deze prachtige woonkeuken is dus de perfecte plek om de heerlijkste gerechten te bereiden. Alles is binnen handbereik en daardoor klopt het design ook op functioneel vlak.  

Editor: Media team

Datum: 14-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hollands Maatwerk