HILBERINKBOSCH architecten  

HILBERINKBOSCH architecten is in 1996 opgericht door Annemariken Hilberink en Geert Bosch. Het architectenbureau zoekt gedreven naar de slimste oplossingen voor complexe opgaven. Met jarenlange ervaring en een grote passie voor het vak werkt het bedrijf aan verschillende vraagstukken op het gebied van architectuur.  

Informatie over HILBERINKBOSCH architecten  


HILBERINKBOSCH architecten
HILBERINKBOSCH architecten
HILBERINKBOSCH architecten
HILBERINKBOSCH architecten
HILBERINKBOSCH architecten
HILBERINKBOSCH architecten
previous arrow
next arrow

Werkwijze

De projecten van HILBERINKBOSCH architecten variëren van particuliere en projectmatige woningbouw, kantoren en renovaties tot grootschalige projecten. Uit jouw vraagstelling, in combinatie met de analyse van de aanwezige kwaliteiten van de sociale, ruimtelijke en historische lading van een plek, ontstaat een plan en werkwijze.  

Zintuiglijke beleving

De architectuur van HILBERINKBOSCH architecten heeft de uitstraling van herkenning door de aard van de locatie en van vervreemding door nieuwe expressie ter plaatse. Vorm, materiaal en kleur ontstaan uit het concept. De voorkeur voor het grote gebaar en de poëzie van het leven veroorzaakt robuuste architectuur met zintuiglijke beleving. 

Ervaren architecten

Samen met een groot team aan professionele medewerkers realiseert de organisatie vele projecten. Het team bestaat uit een negental architecten, een assistent ontwerper en twee hele vriendelijke werkopzichters. Dankzij de verschillende achtergronden van de medewerkers wordt aan ieder aspect van het pand gedacht. In samenwerking met de opdrachtgever groeit het ontwerp langzaam uit tot een volwaardig gebouw. Een gebouw waarin geleefd wordt, gekenmerkt door karakter.

Diverse projecten

Door heel Nederland heeft het bureau al vele projecten mogen realiseren. Van woningbouw tot kantoren en renovaties. Dankzij deze diversiteit aan projecten heeft het bureau veel ervaring met diverse soorten bouw. Dit zorgt ervoor dat het bureau precies weet welke stap er komen gaat, en u zo kan voorzien van een uitgebreid advies.