Hilberinkbosch, architecten, architectenbureau, ontwerpbureau, the art of living
Hilberinkbosch, architecten, architectenbureau, ontwerpbureau, the art of living
Hilberinkbosch, architecten, architectenbureau, ontwerpbureau, the art of living
previous arrow
next arrow
Slider

Hilberink Bosch Architecten

Hilberink Bosch Architecten werkt vanuit het concept waarin de geschiedenis van de omgeving, het gebouw en de functie worden gevormd. Vanuit het concept worden kleuren, vormen en materialen toegevoegd. Dit resulteert in een uniek ontwerp voor ieder gebouw.

Werkwijze

Onder leiding van Annemariken Hilberink wordt het concept van een project gevormd door een analyse van de geschiedenis, de plek, de functie, de eisen en mogelijkheden. Nadat al deze aspecten in kaart zijn gebracht wordt er een ontwerp gevormd aan de hand van deze aspecten. Deze ontwerpen worden bekeken, bestudeerd en besproken met de opdrachtgever. Enkel zo ontstaat er een project waarbij het gebouw in harmonie is met zijn omgeving, de bewoners en de functie.

Ervaren architecten

Samen met een groot team aan professionele medewerkers realiseert de organisatie vele projecten. Het team bestaat uit een negental architecten, een assistent ontwerper en twee hele vriendelijke werkopzichters. Dankzij de verschillende achtergronden van de medewerkers wordt aan ieder aspect van het pand gedacht. In samenwerking met de opdrachtgever groeit het ontwerp langzaam uit tot een volwaardig gebouw. Een gebouw waarin geleefd wordt, gekenmerkt door karakter.

Diverse projecten

Door heel Nederland heeft het bureau al vele projecten mogen realiseren. Van woningbouw tot kantoren en renovaties. Dankzij deze diversiteit aan projecten heeft het bureau veel ervaring met diverse soorten bouw. Dit zorgt ervoor dat het bureau precies weet welke stap er komen gaat, en u zo kan voorzien van een uitgebreid advies.

___

Meer woningen van Hilberink Bosch Architecten zien? 

The Art of Living, Exclusief wonen, Bossche School, Annemariken Hilberink, HilberinkBosch architecten, gemeentelijk monument, metamorfose, zeven eenheden, renovatie, Contrast, hoveniersbedrijf, familiehuis, klassiek, Van Wezel Tegelwerken, inrit, oprijlaan, modern

  • |
  • |

Metamorfose vroegere Bossche School

De oorspronkelijke school is omgetoverd tot een praktisch familiehuis dankzij architecte Annemariken Hilberink. Opvallend aan dit gebouw is het ritme van zeven eenheden, wat afstamt van de kerkelijke bouw van de vroegere school.

 

The Art of Living, Exclusief wonen, annemariken hilberink, hilberinkbosch architecten, architect, exclusieve villabouw, the art of living

Annemariken Hilberink


“We zijn gepassioneerd in het zoeken naar de slimste oplossingen voor complexe opgaven”

___

Contact gegevens
  • Hilberink Bosch Architecten
    Wamberg 5
  • 5258 SM Berlicum


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 06 | aug | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Paul Tesser


Paul Tesser maakt ontwerpen voor de verbouw, nieuwbouw en renovatie van woonhuizen en bedrijven…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media