previous arrow
next arrow
Slider

HIP Studio

HIP Studio staat onder leiding van Wim Hoopman en zijn dochter Maxine. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het hele proces omtrent interieurarchitectuur. Al 18 jaar werken ze samen met een team aan de meest bijzondere projecten. Van bijzondere sterrenrestaurants, tot unieke kantoorpanden, woningen en extravagante horeca. 

Licht, vorm en ruimte

In overleg met de opdrachtgever worden alle wensen en voorkeuren vastgelegd en vanuit intensieve gesprekken, moodboards en inspiratiesessies ontstaan de ontwerpen. De projecten worden ontworpen vanuit de elementen licht, vorm en ruimte. Deze essentiële elementen vormen de basis van het project en vanuit daar komen de ideeën voor een interieur. Daarnaast kenmerkt de studio zich doordat ze graag een tikje spanning en speelsheid terug laten komen in de ruimte. Dit door bijzondere patronen, uniek kleurgebruik en uitdagende elementen.

Zakelijk en particulier ontwerp

HIP Studio kent vele zakelijke opdrachtgevers zoals hotels, restaurants, bars en kantoren. Maar ook particuliere opdrachtgevers weten hun weg naar het interieurbureau te vinden. Daarnaast heeft de studio ook projecten gerealiseerd in het buitenland.

Totaal begeleiding

Samen met een groot team aan trendwatchers, interieurontwerpers, stylisten en designers heeft de organisatie al vele projecten mogen realiseren. De werkwijze van HIP Studio is transparant, zo worden alle stappen en keuzes met u gedeeld en uitgelegd zodat u precies op de hoogte bent wat het gaat kosten en uiteraard wanneer het klaar is!

___

 Alle interieuradviezen van HIP Studio bekijken?

restaurant nacarat, hip studio, interieurontwerp, interieurdesign, interieuradvies, interieurarchitectuur, the art of living

  • |
  • |

 

Restaurant Nacarat

Voor chef-kok Ron Blaauw realiseerde Wim Hoopman en dochter Maxine dit bijzondere restaurant in het warenhuis van Hudson’s Bay. Alleen al het interieur geeft het restaurant een unieke beleving. Spannende elementen zoals de verlichting, patronen en materialen zorgen voor een ervaring om nooit te vergeten!

 

Wim Hoopman, Maxine Hoopman, interieuradvies, interieurontwerp, interieurdesigners, interieurdesign, interieurarchitectuur, the art of living

Maxine & Wim Hoopman


“Onze manier van werken is dat we altijd anders willen. De repeatknop is voor ons totaal niet aanwezig”

 

 

___

Contactgegevens:

  • HIP Studio
  • Hollandse Kade 34
  • 1391 JM Abcoude

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 13 | dec | 2017


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Astrid Jeulink

Astrid Jeulink


Interieurs creëren met een ziel, waarin de identiteit van de bewoners perfect wordt weerspiegeld…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media