HIP Studio

HIP Studio staat onder leiding van Wim Hoopman en zijn dochter Maxine. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het hele proces omtrent interieurarchitectuur. Al 18 jaar werken ze samen met een team aan de meest bijzondere projecten. Van bijzondere sterrenrestaurants, tot unieke kantoorpanden, woningen en extravagante horeca. 

Informatie over HIP Studio


Slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Licht, vorm en ruimte

In overleg met de opdrachtgever worden alle wensen en voorkeuren vastgelegd en vanuit intensieve gesprekken, moodboards en inspiratiesessies ontstaan de ontwerpen. De projecten worden ontworpen vanuit de elementen licht, vorm en ruimte. Deze essentiële elementen vormen de basis van het project en vanuit daar komen de ideeën voor een interieur. Daarnaast kenmerkt de studio zich doordat ze graag een tikje spanning en speelsheid terug laten komen in de ruimte. Dit door bijzondere patronen, uniek kleurgebruik en uitdagende elementen.

Zakelijk en particulier ontwerp

HIP Studio kent vele zakelijke opdrachtgevers zoals hotels, restaurants, bars en kantoren. Maar ook particuliere opdrachtgevers weten hun weg naar het interieurbureau te vinden. Daarnaast heeft de studio ook projecten gerealiseerd in het buitenland.

Totaal begeleiding

Samen met een groot team aan trendwatchers, interieurontwerpers, stylisten en designers heeft de organisatie al vele projecten mogen realiseren. De werkwijze van HIP Studio is transparant, zo worden alle stappen en keuzes met u gedeeld en uitgelegd zodat u precies op de hoogte bent wat het gaat kosten en uiteraard wanneer het klaar is!