Historische woning met waanzinnige witte keuken

Culimaat

Al decennia lang woont dezelfde familie in deze bijzondere villa aan het water. Deze schitterende woning kent een rijke familiegeschiedenis en dat is dan ook de reden dat de bewoners het belangrijk vonden dat daar eer aan gedaan werd. Daarom verbeelde architect Yannic Alidarso verschillende momenten uit deze interessante geschiedenis in een eigenwijs en eigentijds interieurontwerp. Op deze manier lopen de bewoners dagelijks door hun tijdlijn heen. Aan de achterkant, met uitzicht over de boomgaard, vond de architect ruimte voor de fenomenale witte keuken. Deze ruimte is werkelijk de kroon op het interieur.  

Corian kookeiland 

De veelvormigheid dat het interieur van de woning kent, reflecteert één op één in het kookeiland van de witte keuken. Dit kookeiland werd volledig gemaakt van Corian. Dit is een massief plaatmateriaal dat erg elegant oogt en bij vrijwel iedere interieurstijl past. Daarnaast is Corian ook erg hygiënisch, waardoor het materiaal erg geschikt is voor toepassingen in de keuken. Het Corian zorgt er in dit geval voor dat de bewoners naadloos kunnen werken en het ziet erop toe dat de witte keuken er strak en modern uitziet. Ook lijkt het kookeiland door het materiaal te zweven.  

Elegantie door de kleur wit  

Daarnaast is de kleur wit kenmerkend voor deze keuken. Naast het witte kookeiland kregen de muren bijvoorbeeld ook een witte kleur. Toch doet de grote hoeveelheid wit niet kil of koud aan. Dat komt door de houten visgraat vloer en de donkere maatwerkkast. Wel zorgt de kleur wit ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Al helemaal in combinatie met de grote ramen die ook nog ontzettend veel daglicht binnenlaten. De kleur maakt van de keuken een hedendaagse, elegante, luxe ruimte waar men nog jarenlang plezier aan zal beleven.  

Meer over Culimaat 

Culimaat is het bedrijf achter deze fenomenale witte keuken. De keuken werd volledig op maat en naar wens van de bewoners ontworpen waardoor hij nu tot in detail past en aansluit bij zijn gebruiker. Culimaat staat dan ook bekent als designer van de meest interessante high-end keukens. Ze doen dit met veel passie en weten hun klanten keer op keer weer te verbazen. Ze benaderen hun projecten dan ook als kunstobjecten die zodanig zijn vormgegeven dat ze volledig bij de rest van het interieur en binnen de ruimte passen. In hun showroom helpt Culimaat klanten met het uitzoeken van een keuken, die volledig voldoet aan al hun wensen. Ze gaan geen project uit de weg. 

Editor: Media team

Datum: 23-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Culimaat