Hive Kitchen

HIVE outdoor kitchens is in 2021 ontstaan vanuit de creative drive om meubels te maken met een andere vorm. Af te wijken van de standaard rechthoekige keukens en een statement te maken in buitenkoken. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit en duurzaamheid. Cutting edge design noemen we dat. Iets maken op de rand van dat wat technisch mogelijk is. En zo een buitenkeuken te creëren die dé conversation starter is voor elk samenzijn in jouw tuin. Daar ligt onze passie.

Informatie over Hive Kitchen


hive-story-imagebig2-1300x731-1
_MG_0002
_MG_0448
_MG_0566
_MG_0800
HS_03642
_MG_1842
previous arrow
next arrow

De modules waarmee HIVE buitenkeukens worden samengesteld zijn gemaakt van roestvast staal. Voorzien van een ultiem duurzame coating van KTL en poedercoat. Deze coating geeft de keuken zijn unieke kleur en uitstraling mee en zorgt er ook voor dat de keuken er een leven lang strak uit blijft zien. Door de verschillende modules te combineren kun je de meest diverse keukenopstellingen creëren. De afwerking met een custom Dekton werkblad zorgt voor de meest duurzame finish verkrijgbaar in de markt en maken het pronkstuk in je tuin compleet.

Standaard bestaat dan ook niet in onze ogen. De perfecte buitenkeuken maken we samen. In nauw overleg met jou als klant, hovenier of tuinarchitect. Een oplossing maken die het beste in een buitenruimte naar boven haalt en versterkt. Daar ligt de schoonheid van HIVE.