Hoe creëer je een moderne, persoonlijke doucheruimte

Een moderne badkamer is een ruimte om te relaxen, om van te genieten en om trots op te zijn. Tegenwoordig is er van alles mogelijk op het gebied van mooie designs, zichtlijnen en accessoires. Extra luxe krijg je met een heerlijke stoomdouche, een hoogwaardig toilet of een lekkere whirlpool. Helemaal modern is een ruimtelijke (inloop)douche. Maar hoe creëer je je eigen, persoonlijk ingerichte doucheruimte op een eenvoudige manier?

Moodboard

Niets is heerlijker dan na thuiskomst van een lange dag werken, even een verfrissende douche te nemen. Zeker wanneer die douche helemaal is ingericht naar je eigen smaak. Heb je besloten om de doucheruimte aan te gaan passen, bepaal dan allereerst wat jouw gewenste stijl is. Dit doe je eenvoudig met een moodboard. Knip alle plaatjes uit die je aanspreken, plak ze op een stuk karton en je ziet al gauw welke kant je het beste op kunt gaan.

Volop mogelijkheden

Vervolgens bedenk je aan welke eisen de douche moet voldoen. Wil je een heerlijke regendouche, een speciale tegel, een glazen deur of juist rookglas? Bij Megadump vind je alles op het gebied van badkamers en niet te vergeten de mooiste douchecabines en douchewanden.

Met eigen ogen

Wil je met eigen ogen zien wat er allemaal  mogelijk is, bezoek dan de showroom van Megadump in Tiel. Daar vind je alles op het gebied van sanitair en badkamertegels. Jouw smaak zit er zeker tussen. Allemaal hoge kwaliteit tegen de laagste prijs. Extra inspiratie doe je op via de online winkel.

Accessoires en accenten

Extra persoonlijk maak je de ruimte met accessoires en accenten. Bepaal de kleur en pas hier alles op aan, van het zeeppompje tot de handdoeken. Helemaal eigentijds maak je de ruimte wanneer je kiest voor een opvallende kleur. Maar zorg er wel voor dat die helemaal bij je past! Dan kun je optimaal relaxen in je eigen, persoonlijk ingerichte ruimte.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!

 


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.