Hoe creëer je een persoonlijk interieur? | Olav Home

Je woont in een mooi huis op de juiste plek in het leukste dorp van Nederland (vind jij), maar je huis voelt nog niet als thuis… Hoe kan dat? Houd je inrichting eens onder de loep. Misschien past de stijl niet (meer) bij je, of mis je een persoonlijke touch. Een persoonlijk interieur is namelijk erg belangrijk. Een woning moet mooi en praktisch zijn, maar vooral ook voelen als een echt thuis. Benieuwd naar hoe je hiervoor kunt zorgen?

Persoonlijke waarde

Waarschijnlijk is een groot deel van de meubels en accessoires nieuw gekocht, omdat het mooi en passend is bij je smaak en de woning. Deze hebben waarschijnlijk geen persoonlijke waarde of geschiedenis voor jou.

TIP: Combineer nieuwe meubelen en accessoires met exemplaren die een verhaal, een betekenis of een waarde hebben voor een persoonlijk interieur.

Olav Home, Persoonlijk interieur, exclusief wonen

Licht, lichter, lichtst

Verlichting is een hele goede manier om meer sfeer in een woning te krijgen. Naast praktische verlichting in bijvoorbeeld de keuken of een werkkamer kan het bijvoorbeeld ook heel mooi zijn om een bepaald donker hoekje uit te lichten, op juist de aandacht te vestigen op een mooi schilderij.

Eenheid in stijl

Wat nu precies je woonstijl is, is soms een lastige vraag. Echter kan eenheid in stijl zorgen voor een rustige en stijlvolle uitstraling in een woning. Ben je er nog niet helemaal over uit welke woonstijl nu echt goed bij je past? Duik dan eens verschillende tijdschriften, woonplatformen of internetpagina’s in om opzoek te gaan naar wat je mooi vindt. Uiteindelijk zie je misschien een lijn ontstaan waar vaak je oog op valt; woonstijl gevonden!

Dubbelcheck

Ben je er nog steeds niet helemaal uit welke woonstijl het best bij jou past en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw persoonlijke interieur te combineren met een woonstijl? Olàv Home heeft een vernieuwde showroom met stijlkamers in verschillende stijlen, zo kom je er vast achter welke woonstijl het beste aansluit bij jouw wensen!

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Olàv Home

____

Meer projecten bekijken van Olàv Home?


Olàv HomeMac


“De Olàv Home collectie wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd. Dit waarborgt onze exclusiviteit in jouw woonkamer!”

__

Meer informatie over Olàv Home?