Hoe historische architectuur werd gecombineerd met stijlvolle verwarming

Bromic Heating

Het historische Wrigley Mansion is een fantastische bezienswaardigheid in de regio Phoenix. De eigenaar en zijn zakenpartner vonden het dan ook hoog tijd om de prachtige mansion open te stellen voor iedereen die het maar wil bewonderen. Daarom kozen zij ervoor om het gebouw te gebruiken en er een nieuw Christopher’s-restaurant in te openen. De beste architecten gingen met dit idee aan de slag en het resultaat is werkelijk adembenemend. Een leuke bijkomstigheid is de verwarming van Bromic Heating. Hierdoor kan jaardoor genoten worden van de schitterende binnenplaats met fenomenaal uitzicht.

Stijlvolle terrasverwarmer 

Vanwege de historische waarde van het pand en het adembenemende uitzicht over de skyline van de stad Phoenix moest er een manier gevonden worden om het terras op stijlvolle manier te verwarmen. Het was cruciaal dat deze verwarming geen afbreuk zou doen aan het ontwerp en de sfeer. Daarom koos de architect ervoor om een samenwerking aan te gaan met Bromic Heating. Hij wist dat dit bedrijf over de mooi vormgegeven en goed presterende verwarmingstoestellen beschikt. In samenwerking met de verwamingsdeskundigen viel het oog op de nieuwe verplaatsbare Eclipse Smart-Heat Portable.  

Positieve reacties  

Dit had gewenste resultaat, want vrijwel iedereen die het restaurant bezoekt heeft iets positiefs te zeggen over verwarming. Zij zijn niet alleen te spreken over de warmte die de verwarming uitstraalt, maar ze zijn ook erg positief over het elegante design van het verwarmingstoestel en de ingebouwde verlichting.  

Geschikte verwarming  

Om ervoor te zorgen dat de juiste Bromic verwarming uitgekozen werd de benodigde informatie verzameld. Ook werd de verwarming specifiek geselecteerd aan de hand van de historische locatie. Wil jij ook zo’n terrasverwarmer die volledig past bij jouw buitenruimte? Dan zou je gebruik kunnen maken van de gratis ontwerpservice voor de buitenverwarming, waarbij Bromic Heating met je gaat kijken naar de juiste verwarmingsoplossingen. Hierdoor kun je altijd de geschikte verwarming vinden.

Editor: Media team

Datum: 18-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Bromic Heating