Hoge afwerkingsgraad door design douchegoot 

Easy Drain

In een schitterende badkamer wil je natuurlijk ook dat alles naar behoren werkt en je niet voor verrassingen komt te staan. Daarom is een goed werkende douchegoot met een prachtig design geen overbodige luxe. Er zijn steeds meer soorten douchegoten, het is de kunst om er dan één te kiezen die aan al jouw wensen voldoet. De producten van Easy Drain zijn erg geschikt en dragen bij aan de nette afwerking van jouw badkamer.  

De Easy Drain Multi 

De Easy Drain Multi is een douchegoot met multifunctionele eigenschappen. Zo kun je variëren met verschillende soorten roosters, afwerkingsmogelijkheden en kun je de mate van onderhoud bepalen. Dankzij de waterdichtheidsgarantie, het op hoogte verstelbare rooster en de verschillende sifons is deze douchegoot geschikt voor uiteenlopende situaties in de natte ruimtes. Het omkeerbare rooster heeft een stijlvolle uitstraling die past bij iedere vloer. Daarnaast kan de Multi goot ook omgebouwd worden met een speciale ombouwset. Deze techniek zorgt ervoor dat de douchegoot aanzienlijk minder onderhoud vraagt. Een ander gegeven dat interessant is aan de Multi douchegoot is dat de waterafvoercapaciteit zo hoog is dat je een dubbele douchekop in de douche zou kunnen plaatsen. De Easy Drain Multi doet zijn naam eer aan en is Multifunctioneel.  

De Easy Drain S-Line 

De Easy Drain S-Line is een design douchegoot die nagenoeg onzichtbaar geplaatst kan worden. Dat komt door de TAF- en WPS-technieken die een hoge afwerkingsgraad garanderen. Dus als je een voorkeur hebt voor bescheiden en minimalistisch, dan is de S-Line wellicht een goede keuze voor jou. Om de douchegoot helemaal weg te werken biedt de S-Line de mogelijkheid om de goot te betegelen met dezelfde tegels die in de doucheruimte liggen. Mocht je willen afwisselen dan is het driehoekje van de douchegoot ook om te draaien waardoor de rvs-afdekking naar boven komt te liggen. Door de details in jouw badkamer aan te passen kun je eindeloos blijven variëren.  

Editor: Media team

Datum: 10-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Easy Drain