Hollands Maatwerk®

Met een oer-Hollands kwaliteitsproduct zet Hollands Maatwerk® de nieuwe standaard op het gebied van maatwerkkeukens. Vooruitstrevende kwaliteit, design en duurzaamheid in combinatie met innovatief, ambachtelijk vakmanschap en een eigen visie. Dat maakt van maatwerk écht Hollands Maatwerk®.

Projecten van Hollands Maatwerk®

Informatie over Hollands Maatwerk®


Hollands Maatwerk
Hollands Maatwerk
Hollands Maatwerk
Hollands Maatwerk
Marmeren blad_Hollands Maatwerk, the art of living
Maatwerk Hollands Maatwerk is ontstaan vanuit de werkvloer. Dat houdt in dat het verkoopteam óók in de fabriek heeft gestaan, daar waar de keukens vervaardigd worden. Ze weten exact wat ze maken en waar ze mee werken. Geen poreuze materialen dus zoals spaanplaat, maar professioneel advies over wat wel en niet kan in het technische aspect van het maken. Daarmee leveren ze echter niets in op het esthetische vlak. Ze weten altijd meerdere ontwerpen te maken waaruit de klant kan kiezen: op een groot scherm, in 3D én fotorealistisch. Dát onderscheidt.
Keukenkasten, landelijke villa, The Art Of Living
Ambiance, moderne keuken, The Art Of Living
Maatwerk, Keukens, The Art Of Living
Hollands Maatwerk, Tonden, the art of living
Hollands Maatwerk
Hollands Maatwerk
Hollands Maatwerk
Hollands Maatwerk
Marmeren blad_Hollands Maatwerk14
Donkere keuken_Hollands Maatwerk14
Donkere keuken_Hollands Maatwerk9
Keuken kasten-Hollands Maatwerk,Epe
Ambiance-Hollands Maatwerk, Maarssen_1
Maatwerk-Hollands Maatwerk,Manhatten
Hollands Maatwerk Tonden (9)
previous arrow
next arrow

Van keukendroom tot droomkeuken

Hollands Maatwerk® begon 6 jaar geleden als opvallende start-up met een compleet eigen visie. Inmiddels is het bedrijf toonaangevend op het gebied van innovatieve en hoogstaande keukens. Met zijn jarenlange ervaring in het vervaardigen van keukens voor bekende nationale en internationale keukenontwerpers heeft Hollands Maatwerk® volop kennis in huis van duurzame materialen en nieuwe productieprocessen om uw droomkeuken te realiseren. Een statement maken, dat is wat u met een maatwerkkeuken van Hollands Maatwerk® doet. Of u nu voor krachtig of subtiel kiest, voor een keuken van hout of beton, van marmer of rvs. De mogelijkheden zijn oneindig. Welke stijl u ook kiest, elke maatwerkkeuken is een blikvanger vol karakter en exclusiviteit.

Een kijkje in de keuken

Kwaliteit zie je, voel je – en waar beter dan in de showroom van Hollands Maatwerk®? Breng een bezoekje en schuif gezellig aan, om samen met de gepassioneerde en professionele medewerkers van Hollands Maatwerk® uw droomkeuken vorm te geven. Uw wensen in samenklank met de kennis en het vakwerk van Nederlandse experts: een droomkeuken van Nederlandse makelij is dichterbij dan u denkt. Hollands Maatwerk® is voor fijnproevers en sfeermakers die het verschil herkennen tussen goed en beter. Alle maatwerkkeukens zijn van topkwaliteit op basis van duurzame producten, geheel op maat gemaakt én aantrekkelijk geprijsd. Met al deze ervaring en kennis in huis ligt de lat hoog: Hollands Maatwerk® onderwerpt alle onderdelen aan een kritische controle en dat stelt deze innovatieve keukenspecialist in staat om state-of-the-art keukens te ontwikkelen. En alsof dat alles nog niet bijzonder genoeg is, ontvangt u ook 25 jaar garantie op uw maatwerkkeuken. Vertel, hoe ziet uw droomkeuken eruit?