Inspiratie opdoen tijdens de Home Comfort Press persdagen

Get inspired!

The Art of Living Online redactie was uitgenodigd bij de Home Comfort Press persdag om de nieuwste trends door te spelen aan onze online lezers. De Rob Peetoom Factory was afgelopen week omgetoverd tot een ware pop-up store van verschillende inspirerende ruimtes zoals een sfeervolle woonkamer, knusse slaapkamer en stijlvolle badkamer. Alle belangrijke exclusieve woonmerken waar Home Comport Press mee samenwerken, werden in het zonnetje gezet en daar moesten wij van de online redactie uiteraard bij zijn.

Trendy ruimte
Wat echt opviel was de combinatie van opstelling van de gehele ruimte en gebruik van kleur en materialen. Kamer 465 was hier verantwoordelijk voor en zorgde voor het concept en de styling van de inspirerende ruimte, wat een prachtig geheel opleverde!

Hip hapje & drankje
We werden hartelijk ontvangen in de mooie ruimte, met een hapje en een drankje van topchef (2015) ByGary. Een hip hapje van een luxe makreel kwakje met verschillende hippe groenten vielen erg in de smaak zeg ik je.

Luxe Interieurmerken van nu
In de verschillende decors waren merken als Moduleo, Dornbracht, Beddinghouse, Rolf Benz, Cosentino Blomus en Duravit te bewonderen.Daarnaast was er een levensgroot moodboard te zien met accessoires in diverse kleuren en stijlen. Alle interieur merken lieten hun producten op hun eigen manier zien. Deze producten heb ik uiteraard in deze blog voor je opgesomd en ga ik aan je laten zien. Raak geïnspireerd van de onderstaande sfeerbeelden en get inspired!

____

Beleef het event!

 

Foto’s | Jurrit de Waal
Film | Juultje Peels – The Art of Living Online

 


Sarah Watts | Online Redactie | The Art of Living Online


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform deel ik trends op het gebied van wonen & interieur, neem ik je mee naar exclusieve events & laat ik je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.
__
Meer blogs van Sarah lezen? Bekijk meer!