Prowork, domotica, home entertainment, thuisbioscoop, high end audio

Home entertainment | Prowork

Vindt u het heerlijk om languit op de bank te genieten van uw favoriete serie? Dit kan nu ook in uw eigen thuisbioscoop. Of wat dacht u van de nieuwste games spelen op een groot scherm? Realiseer een totale game beleving! De mogelijkheden van home entertainment in uw huis zijn nagenoeg ongelimiteerd. En tegenwoordig voor iedereen realiseerbaar!

Domotica

Door techniek te integreren in plaats van te kiezen voor losstaande oplossingen, kunt u werkelijk genieten. Een avondje film kijken? Met één druk op de knop dimt de verlichting, gordijnen sluiten, de haard gaat branden en de beamer start op. U hoeft alleen nog maar ontspannen te gaan zitten. Dit noemen wij ‘domotica’. Domotica verhoogt uw leef comfort, geeft meer veiligheid en maakt een uitgebalanceerd energiebeheer mogelijk.

Prowork, domotica, home entertainment, thuisbioscoop, high end audio

Muziekliefhebber

Als u een grote liefhebber bent van muziek, wilt u uiteraard genieten van geluid van de hoogste kwaliteit. Met streamingsdiensten luistert u naar uw favoriete muziek, in elke ruimte, binnen én zelfs buiten. De muziek wordt gestart, de versterker aangezet en het volume op het juiste niveau ingesteld. En met een app of strakke design schakelaar is deze gemakkelijk te bedienen.

Prowork, domotica, home entertainment, thuisbioscoop, high end audio

Thuisbioscoop

Of tv kijken op een groot scherm in uw woonkamer of slaapkamer. De ultieme thuisbioscoop. Prowork levert vakkundig advies over wat voor u het meest geschikt is. Samen met u bekijken we de beste oplossing voor de ruimte en het effect dat u wilt bereiken. Zo krijgt u de echte bioscoopervaring bij u in huis. Uw woonhuis, uw droomhuis!

Want ook met home entertainment geldt: Enjoy Technology!

Tekst: Prowork
Fotografie: Prowork

____

Meer projecten van Prowork bekijken?


Prowork, domotica, home entertainment, thuisbioscoop, high end audio

Prowork


Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze kennis en ervaring een passende totaaloplossing kunnen realiseren die voldoet aan uw wensen
__
Meer informatie over Prowork