Bob Manders, Van den Berg Maatmeubilair, home office, thuiskantoor, kantoor inspiratie, blog Sarah Watts

Office Goals

 Kan jij er ook zo van genieten om lekker een dagje thuis te werken?

Meer redenen om thuis jouw eigen werkplek te creëren. Steeds vaker zien we home offices terugkomen in het interieur. Dit komt omdat we met z’n allen steeds vaker en efficiënter thuis werken. Ben je ook bezig met inspiratie opdoen? Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw plekje ook echt van jou te maken. The Art of Living Online biedt inspiratie voor het realiseren van jouw office goals!

Afkijken
Het blijft niet alleen bij een bureau. Bij The Art of Living Online zie je allerlei verschillende ‘home offices’ voorbijkomen. Een beetje afkijken bij andere home offices kan dan ook totaal geen kwaad.

Comfort vs focus
Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een home office.  Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste plek uitkiest waar je comfortabel zit en je dus goed kan focussen op je werk. Dit kan een afgesloten ruimte zijn, maar we zien ook veel huizen met een geïntegreerd kantoor in de living.

Kies voor kleur
Een home office moet een plek zijn die jou inspireert. Zorg er dan ook voor dat je werkplek niet saai wordt! Kies voor rustige kleuren, zoals natuurtinten in combinatie met wit en grijs. Is het minimalistische niet echt jouw ding? Ga dan voor een Exotisch muur behang… Experimenteer met bijvoorbeeld de kleur donkergroen (zoals Linda Lagrand prachtig heeft gerealiseerd)… Behang is enorm trendy dit moment. Behang in combinatie met mooi stucwerk kan erg mooi zijn!

Bekijk snel de onderstaande foto’s voor meer wooninspiratie!

Oscar V, home office, thuiskantoor, kantoor inspiratie, blog Sarah Watts

RMR interieurbouw, home office, thuiskantoor, kantoor inspiratie, blog Sarah Watts

Home office, thuiskantoor, p.ed architecten, blog sarah watts

Bob Manders, Van den Berg Maatmeubilair, home office, thuiskantoor, kantoor inspiratie, blog Sarah Watts

 

 

 

 

Sarah Watts | Online Redactie | The Art of Living


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van wonen & lifestyle. Op online platform The Art of Living Online deel ik trends op het gebied van wonen & interieur, neem ik je mee naar exclusieve events & laat ik je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.
__
Meer blogs van Sarah lezen? Bekijk meer!