• RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK Baarlo

Hoofdbrekens vanwege vloer kiezen | RAW Stones

Het is bijzonder om te ervaren hoe elk project toch zo anders kan tonen. Hoewel RAW  Stones  sinds de start werd gezien als een wat ‘landelijk’ vloerenmerk, heeft er inmiddels een aardige verschuiving richting strakkere inrichtingen plaatsgevonden.  Strakkere inrichtingen, waar gewerkt wordt met een strak lijnenspel, minimalisme en vaak wat koudere tinten, blijken qua  vloerafwerking menig  architect of stylist geregeld heel wat hoofdbrekens te kosten. Maar al te vaak blijkt namelijk dat een vloer kiezen het struikelblok vormt, want zie maar eens een vloer te vinden die niet alle aandacht op zich vestigt, niet te koud of hard overkomt, maar intussen wel de juiste balans vormt met de omgeving. Toch is dat geen probleem voor RAW Stones.

Naturel uitstraling

Vaak wordt een vloer kiezen ervaren als een lastige opgave. In de praktijk blijk dat RAW Stones vloeren geregeld de juiste aanvulling zijn. Het merk biedt 7 dicht bij elkaar liggende natuurtinten, die een rustig, maar krachtig voorkomen hebben, zonder overduidelijk aanwezig te zijn. De naturel uitstraling van dit merk maakt dat er een fraaie mix ontstaat die completeert en daarmee in veel gevallen het antwoord is op de welbekende ‘missing link’ die vrij lastig te vinden is. In deze entree is gekozen voor de RAW Stones waaltjes en zijn de traptreden teruggebracht naar onbewerkt hout om zo een mix van naturel en toch strak met elkaar te combineren.

Meer over RAW Stones

RAW Stones is ontstaan uit een zoektocht om authentieke en unieke karakteristieke vloeren aan te kunnen bieden. Binnen het bedrijf is hier een uniek productieproces voor ontwikkeld, zodat je een natuurlijke vloer heel gemakkelijk thuis kunt realiseren. De uitstraling van originele natuurlijke stenen wordt gecombineerd met de voordelen van een moderne vloer. Zo is de vloerdikte 8 tot 10 mm, wat het mogelijk maakt om vloerverwarming onder de vloer te leggen. De combinatie van het gewicht en dikte van de stenen zorgt ervoor dat het product uitstekend warmte geleid.

Uitvoering onze dealer Rust & Tiek, Speuld Ermelo

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: RAW Stones

____

____

Meer projecten van RAW Stones bekijken?