previous arrow
next arrow

HOOGSPOOR

Al sinds 1999 is Barend van Roessel directeur van Hoogspoor in Tilburg. Voordat hij Hoogspoor van zijn ouders overnam heeft hij een opleiding elektrotechniek CE gevolgd waarna hij zichzelf commercieel ingenieur mocht noemen. Als pas afgestudeerde is hij bij Philips Lighting gaan werken. Hier heeft hij verschillende opleidingen gevolgd, waaronder die van international lighting engineer. Ook is hij gediplomeerd verlichtingsdeskundige.

Hoogwaardige verlichting

Hoogspoor verkoopt hoogwaardige verlichting en lampen voor particulieren en zakelijke klanten. Bovendien is Hoogspoor expert op het gebied van licht advies en het ontwerpen van lichtplannen. De adviseurs van Hoogspoor zijn stuk voor stuk goed opgeleide professionals. Deze professionals zijn ware lichtexperts. Zo i het overgrote deel van de werknemers in bezit van een diploma verlichtingskunde of zijn afgestudeerd in HBO elektrotechniek. Daarnaast heeft Hoogspoor verschillende binnenhuisarchitecten in dienst.

De showroom

De showroom van Hoogspoor in Tilburg bestaat uit ruim 700 vierkante meter waar Hoogspoor niet alleen zomaar armaturen neerhangt, maar juist laat zien hoe licht eruit kan zien. Hoogspoor heeft in hun showroom verschillende hoeken gecreëerd die ze hebben ingericht als een woonkamer, keuken of eetkamer. Deze belevingshoeken veranderen regelmatig van indeling, waardoor de beleving regelmatig vernieuwd wordt. Ook voor de zakelijke professionele markt heeft het bedrijf licht beleving ruimtes gecreëerd. Zo heeft Hoogspoor een kantoor, twee winkels en een vergaderzaal nagebouwd. Waardoor project verlichting ook aan bod komt.

____

Meer projecten bekijken van HOOGSPOOR?

 

 

 

Minimalistisch wonen in de natuur

De prachtige verlichting in het atelier werd gerealiseerd door HOOGSPOOR Design Light.

Chique schuurwoning

De verlichting in deze villa werd gerealiseerd door HOOGSPOOR Design Light.

De juiste verlichting

HOOGSPOOR is in een vroeg stadium betrokken geraakt bij het ontwerpen van deze villa, het voordeel daarvan is dat de voorbereiding van het plaatsen van de verlichting meegenomen kon worden in het bouwproject.

Inventief lichtplan

In deze prachtige woning is goed nagedacht over de sfeer die de bewoners willen neerzetten. Ze hebben tijdens de bouw van deze woning HOOGSPOOR Design Light gevraagd om een lichtplan te maken.

Krachtige sfeerverlichting

Sfeer bereik je door het geheel op elkaar af te stemmen en als dat is gelukt, krijg je juist veel energie van het resultaat. HOOGSPOOR Design Light is verantwoordelijk voor de authentieke verlichting van deze monumentale woonboerderij.

Moderne verlichting

De bewoners van deze woning hadden de wens om hun huis smaakvol te verlichten. Aan de inrichting en het resultaat van het lichtplan is te zien dat deze mensen stijl kennen en weten te waarderen. Niet zo heel gek dus dat ze zelf heel succesvol zijn in de fashionindustrie. Hun woning is een directe afspiegeling daarvan. Ook is het huis voorzien van alle gemakken die domotica te bieden heeft. Alles bij elkaar is het een tot in de laatste details ontworpen en ingericht huis waar niets aan het toeval is overgelaten.

Sfeervol lichtplan

Licht is één van de belangrijkste sfeermakers in een woning. Het roept emotie op, heeft de gave om bepaalde elementen extra uit te lichten en weet telkens de juiste beleving te creëren. Een bedrijf dat hier alles over weet is HOOGSPOOR Design Light. Met de hoogwaardige lichtplannen- en adviezen wordt iedere ruimte, binnen en buiten, omgetoverd tot een sfeervolle omgeving.

Uitstekend lichtplan

Het resultaat is een ware blikvanger die wat ons betreft het begrip wow-factor een nieuwe betekenis geeft. Vooral het lichtplan – verzorgd door HOOGSPOOR Design Light – zorgt voor een unieke beleving, zowel binnen als buiten.

Moderne kubistische woning

Denk je aan modern en kubistisch, dan denk je ongetwijfeld in eerste instantie aan vierkante of rechthoekige volumes in wit stucwerk, met zwarte of donkergrijze elementen in de vorm van kozijnen of gevelstenen.

HOOGSPOOR


“Alles op de wereld heeft licht nodig, zonder licht geen leven.

 ___

Contactgegevens:

  • HOOGSPOOR
  • Lovense Kanaaldijk 45-1
  • 5013 BJ Tilburg
  • Contact:
  • Tel.: +31 (0)13 542 51 82
  • E-mail: info@HOOGSPOOR.nl