HOOGSPOOR

Al sinds 1999 is Barend van Roessel directeur van Hoogspoor in Tilburg. Voordat hij Hoogspoor van zijn ouders overnam heeft hij een opleiding elektrotechniek CE gevolgd waarna hij zichzelf commercieel ingenieur mocht noemen. Als pas afgestudeerde is hij bij Philips Lighting gaan werken. Hier heeft hij verschillende opleidingen gevolgd, waaronder die van international lighting engineer. Ook is hij gediplomeerd verlichtingsdeskundige.

Informatie over HOOGSPOOR


previous arrow
next arrow

Hoogwaardige verlichting

Hoogspoor verkoopt hoogwaardige verlichting en lampen voor particulieren en zakelijke klanten. Bovendien is Hoogspoor expert op het gebied van licht advies en het ontwerpen van lichtplannen. De adviseurs van Hoogspoor zijn stuk voor stuk goed opgeleide professionals. Deze professionals zijn ware lichtexperts. Zo i het overgrote deel van de werknemers in bezit van een diploma verlichtingskunde of zijn afgestudeerd in HBO elektrotechniek. Daarnaast heeft Hoogspoor verschillende binnenhuisarchitecten in dienst.

De showroom

De showroom van Hoogspoor in Tilburg bestaat uit ruim 700 vierkante meter waar Hoogspoor niet alleen zomaar armaturen neerhangt, maar juist laat zien hoe licht eruit kan zien. Hoogspoor heeft in hun showroom verschillende hoeken gecreëerd die ze hebben ingericht als een woonkamer, keuken of eetkamer. Deze belevingshoeken veranderen regelmatig van indeling, waardoor de beleving regelmatig vernieuwd wordt. Ook voor de zakelijke professionele markt heeft het bedrijf licht beleving ruimtes gecreëerd. Zo heeft Hoogspoor een kantoor, twee winkels en een vergaderzaal nagebouwd. Waardoor project verlichting ook aan bod komt.