previous arrow
next arrow
Slider

HOOGSPOOR

Al sinds 1999 is Barend van Roessel directeur van Hoogspoor in Tilburg. Voordat hij Hoogspoor van zijn ouders overnam heeft hij een opleiding elektrotechniek CE gevolgd waarna hij zichzelf commercieel ingenieur mocht noemen. Als pas afgestudeerde is hij bij Philips Lighting gaan werken. Hier heeft hij verschillende opleidingen gevolgd, waaronder die van international lighting engineer. Ook is hij gediplomeerd verlichtingsdeskundige.

Hoogwaardige verlichting

Hoogspoor verkoopt hoogwaardige verlichting en lampen voor particulieren en zakelijke klanten. Bovendien is Hoogspoor expert op het gebied van licht advies en het ontwerpen van lichtplannen. De adviseurs van Hoogspoor zijn stuk voor stuk goed opgeleide professionals. Deze professionals zijn ware lichtexperts. Zo i het overgrote deel van de werknemers in bezit van een diploma verlichtingskunde of zijn afgestudeerd in HBO elektrotechniek. Daarnaast heeft Hoogspoor verschillende binnenhuisarchitecten in dienst.

De showroom

De showroom van Hoogspoor in Tilburg bestaat uit ruim 700 vierkante meter waar Hoogspoor niet alleen zomaar armaturen neerhangt, maar juist laat zien hoe licht eruit kan zien. Hoogspoor heeft in hun showroom verschillende hoeken gecreëerd die ze hebben ingericht als een woonkamer, keuken of eetkamer. Deze belevingshoeken veranderen regelmatig van indeling, waardoor de beleving regelmatig vernieuwd wordt. Ook voor de zakelijke professionele markt heeft het bedrijf licht beleving ruimtes gecreëerd. Zo heeft Hoogspoor een kantoor, twee winkels en een vergaderzaal nagebouwd. Waardoor project verlichting ook aan bod komt.

____

Meer projecten bekijken van HOOGSPOOR?

 

  • |

 

Inventief lichtplan

In deze prachtige woning is goed nagedacht over de sfeer die de bewoners willen neerzetten. Ze hebben tijdens de bouw van deze woning HOOGSPOOR Design Light gevraagd om een lichtplan te maken.

Krachtige sfeerverlichting

Sfeer bereik je door het geheel op elkaar af te stemmen en als dat is gelukt, krijg je juist veel energie van het resultaat. HOOGSPOOR Design Light is verantwoordelijk voor de authentieke verlichting van deze monumentale woonboerderij.

HOOGSPOOR


“Alles op de wereld heeft licht nodig, zonder licht geen leven.

 ___

Contactgegevens:

  • HOOGSPOOR
  • Lovense Kanaaldijk 45-1
  • 5013 BJ Tilburg
  • Contact:
  • Tel.: +31 (0)13 542 51 82
  • E-mail: info@HOOGSPOOR.nl

 


Web editor: Media team     |

Datum: 25 | mei | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media