buitenzwembad, Art Starline, modern, zwembad in tuin, eigen zwembad

  • Starline
  • De Vest 50b
  • 5555 XP Valkenswaard
  • Contact
  • Tel.: +31 40 201 33 33
  •  

Hoogwaardig buitenzwembad met veel opties | Starline

Een Nova Line Starline buitenzwembad heeft een minimalistisch design met strakke lijnen. De hoge waterlijn tot net onder de randstenen zorgt voor het unieke karakter van de Nova Line. Dat wordt mogelijk gemaakt door het innovatieve skimmersysteem. De skimmers zijn hoog in de wand van het bassin geïntegreerd en geven een mooie hoge waterlijn als resultaat. Door hun positie, net onder de boordstenen aan de korte zijde van het bad, zijn ze bijna helemaal uit het zicht verdwenen. Dat alles, en nog zoveel meer heeft Starline te bieden met haar zwembaden.

Zwembadafdekking

Een zwembadafdekking biedt verschillende voordelen en is daarmee een must voor jouw buitenzwembad. Denk aan het verhogen van de veiligheid. Daarnaast zorg je voor een schoner zwembad, want eenmaal afgedekt kan er geen vuil in het zwembad terechtkomen. Met een zwembadafdekking ben je tevens minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water door middel van solar lamellen is een belangrijk voordeel. Starline adviseert en levert Roldeck®. Deze afdekking is niet alleen een parel voor het oog, je krijgt er ook een afstandbediening bij waarmee je de afdekking kan besturen, inclusief een kinderslot!

buitenzwembad, Art Starline, modern, zwembad in tuin, eigen zwembad

Zwembadaccessoires

Zwembadverlichting in en rondom jouw zwembad geeft enorm veel sfeer. Geniet tijdens een warme zomeravond van een prachtig verlicht zwembad. Zo kan je er ook ’s avonds heerlijk zwemmen. Een waterval is een echte eyecatcher en voegt een levendig element toe aan jouw zwembad. Het is een genot voor kinderen en geeft een extra luxe uitstraling. Met een fraaie natuurstenen zwembadrand en bijpassende terrasstenen geef je het zwembad een persoonlijke touch. Heb je een wat kleiner zwembad of wil je gewoon extra werken aan jouw gezondheid? Een jetstream zorgt voor een sterke waterstroming waar je tegenin kunt zwemmen.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Starline

____

____

Meer projecten van Starline bekijken?