Hoogwaardig poolhouse met maatwerk sauna

Alpha industries

Aan het zwembad van deze woning wilden de klanten graag een poolhouse met verschillende faciliteiten. Volledig op maat gemaakt, ontwierp Alpha Industries een gebouw dat uit drie units bestaat, die allemaal in het teken staan van een heerlijke wellnessbeleving. De bewoners kunnen nu genieten van een fitnessruimte, een sauna en een doucheruimte. Vanuit de eerstgenoemde biedt een royaal raam een fantastisch uitzicht over de tuin, waardoor het de perfecte plek is om volledig tot rust te kunnen komen. Alpha Industries heeft wederom prachtig werkt geleverd en deze poolhouse is dan ook een heuse parel.   

Royaal poolhouse 

De logistiek voor dit geheel was niet evident, maar gelukkig had Alpha Industries op voorhand goede voorbereidingen getroffen waardoor alles soepel is verlopen. Ieder onderdeel werd in de fabriek apart gebouwd in een metalen raamwerk. Door de opdeling was het mogelijk om het acht meter lange poolhouse te vervoeren. Ter plaatse werd het geheel met behulp van een kraan weer in elkaar gezet. Op esthetisch vlak heeft de poolhouse een authentieke touch gekregen door de buitenkant volledig te bekleden met verticale latjes van ayoushout, die in een horizontale opstelling ook de binnenkant sieren.  

Fijne sauna 

In de poolhouse werd ruimte gecreëerd voor een heerlijke sauna van Alpha Industries. Het type Chaleur heeft ingewerkte infrarood elementen, om zo rug en benen te bereiken met een diepe stralingswarmte. Bovendien is de sauna voorzien van banken op twee niveaus die ruimte bieden voor vier personen om volledig tot rust te kunnen komen. In de andere ruimtes werd vloerverwarming geplaatst, voor een fijne en luxueuze ervaring. Ook werden deze ruimtes voorzien van een high-end uitstraling door mozaïektegeltjes en energiezuinige ledverlichting. Het plaatje klopt dan ook helemaal en past geweldig goed bij de tuin met het mooie zwembad.  

Editor: Media Team

Datum: 27-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Alpha Industries