Hoogwaardige luidsprekers zorgen voor de ultieme expressie van geluid 

The Stage Managers

Naast dat het interieur er spraakmakend uit moet zien, willen we steeds vaker dat ook andere zintuigen geprikkeld worden. Denk aan heerlijke geuren die door geurkaarsen woning breed verspreid worden, zachte materialen die tot aanraking uitnodigen en de beste geluidsvoorzieningen. Vooral goede luidsprekers zijn steeds vaker een vereiste binnen het interieur. Functie en esthetiek gaan hierbij hand in hand en dat betekent dat veel nieuwe luidsprekers ontworpen worden zodat je er altijd wel een kunt vinden die past bij jouw interieurstijl. Toch is er ook een luidspreker die aansluit bij iedere inrichting, dit is de MAUI P900 van het audio merk LD-Systems, exclusief ontworpen door Porsche design.  

Bijzonder ontwerp 

Het bijzondere Porsche design van de MAUI P900 zorgt ervoor dat hij in elke ruimte mooi staat en eenvoudig opgaat in het interieur. De luidspreker bestaat uit en brede horizontale spreiding van 140 graden en een kleinere verticale spreiding van 15 graden. Daarnaast heeft de luidspreker een bereik van 15-20 meter, waardoor overal in de woning genoten kan worden van muziek. De mobiliteit van het systeem zorgt er voor dat de luidsprekers binnen en buiten gebruikt kunnen worden om zowel een klein als een groot publiek mee te vermaken. De ultieme expressie van het geluid zal ieder publiek op een bijzondere wijze verrassen.  

Ultramoderne audiotechnologie 

Het geluid van de MAUI P900 klinkt professioneel en erg indrukwekkend. Dit komt doordat de luidspreker gebruik maakt van ultramoderne audiotechnologie. Het systeem bestaat uit 50 speaker drivers. Deze zijn precies op tijd en in fases op elkaar afgestemd, zodat ze in harmonie kunnen functioneren. Dit zorgt voor indrukwekkende audioprestaties die met niets te evenaren zijn. Daarnaast is de luidspreker eenvoudig te bedienen via een sterk bluetooth signaal. Al uw favoriete songs zullen door de ruimte klinken na één druk op de knop. Voor informatie en demo aanvraag kunt u contact opnemen met The Stage Managers.

Editor: Media team

Datum: 04-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: The Stage Managers