Hoogwaardige terrasproducten, weinor, buitenmeubilair

Weinor Kubata met geïntegreerde ledverlichting en Tempura Quadra-terrasverwarmers.
Het Kubata-knikarmscherm is dit jaar bekroond met een iF Design Award en een German Design Award.

  • Weinor
    Mathias-Brüggen-Straße 110
    50829 Keulen-Ossendorf (DE)

Hoogwaardige terrasproducten | Weinor

Weinor staat voor kwaliteitsproducten, innoverende techniek en bekroond design. Het begon in 1960 als klein handelsbedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Noord- en Midden-Europa voor hoogwaardige terrasproducten. De zonweringsoplossingen worden op maat gemaakt, afgestemd op uw individuele wensen en verspreid via een landelijk dealernetwerk.

Hoogwaardige terrasproducten, weinor, buitenmeubilair

Weinor Terrazza Pure met hoogwaardige kleur-ledverlichting. Weinor Terrazza Pure is bekroond met de German Design Award in 2019.

KUBATA cassettescherm

Waar houdt het gebouw op, waar begint de zonwering? Bij het cassettescherm Kubata van weinor zijn de overgangen vloeiend. Met zijn kubusvorm past het scherm als stijlvol vormgevingselement perfect in de moderne huisarchitectuur. Het schroefloze uiterlijk van de zonneschermcassette is een resultaat van de hoogwaardige weinor techniek.

Hoogwaardige terrasproducten, weinor, buitenmeubilair

Weinor Kubata: helder, consequent, kubistisch

De textiele pergola-zonwering

Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva kunt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik maken van uw terras – vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

Weinor Plaza Viva led + Tempura. Weinor Plaza Viva met telescoopstaander. Bekroond in 2019 met een Iconic Award voor Innovative Interior.

Dé glazen schuifwand

Het maakt niet uit, of u het liever beschermd en gezellig, of liever fris en luchtig heeft; met de glazen schuifwand w17 easy beleeft u puur woongenot – op uw terras. w17 easy biedt een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en dankzij de kozijnloze constructie geniet u steeds van een onbelemmerd uitzicht. De geheel glazen elementen laten zich heel gemakkelijk en zonder veel kracht in beweging zetten. Openen en sluiten wordt hierdoor kinderspel.

Weinor w17 easy glazen schuifwand: in 2017 bekroond met een Red Dot Award. Eenvoudige reiniging via CleanCase.

Het kubistische terrasdak

Terrasplezier vanaf de eerste lentedag tot ver in de herfst: met de weinor glazen terrasoverkapping Terrazza Pure bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. Gangbare terrasdaken zijn schuin gevormd, zodat regenwater kan aflopen. Niet de Terrazza Pure van weinor! Hier is de helling namelijk geïntegreerd in de frameconstructie en daarom niet van buitenaf zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design gecombineerd met betrouwbare afvoer van regenwater.

Hoogwaardige terrasproducten, weinor, buitenmeubilair

Weinor Terrazza Pure met spectaculair rechthoekig design.

Hoogwaardige terrasproducten, weinor, buitenmeubilair

Terrazza Pure omgetoverd tot weinor Glasoase®.

Hoogwaardige terrasproducten, weinor, buitenmeubilair

Tekst: Weinor
Fotografie: Weinor

___

Meer projecten zien van Weinor?