Hotbath lanceert nieuwe serie kranen: de ACE-serie  

Hotbath

De ACE-serie van Hotbath vertegenwoordigt een vooruitstrevende stap in design, functionaliteit en kwaliteit. Het is een serie vol meesterwerken. De serie nieuwe kranen symboliseert de toewijding van Hotbath aan het leveren van hoogwaardige producten die zowel stijlvol als functioneel zijn. Wat deze serie echt onderscheidt, zijn de twee prachtige nieuwe afwerkingen: geborsteld zwart PVD en gepolijst zwart PVD. Met deze innovatieve afwerkingen biedt Hotbath de klant een verfijnde en elegante keuze, die perfect past bij hedendaagse badkamerstijlen.  

Aandacht voor detail 

De ACE-serie is ontworpen met aandacht voor detail en vervaardigd volgens de hoogste normen van vakmanschap. Kwaliteit stond altijd voorop. Elk detail, van de vorm van de hendel tot de afwerking van het oppervlak, is met zorg en aandacht vormgegeven, waardoor ACE een waardevolle investering is voor in de badkamer. De kwalitatieve binnenwerken zorgen ervoor dat de watertemperatuur soepel geregeld kan worden en de temperatuur consequent blijft. De kranen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien van een krachtige PVD-coating om zelfs bij intensief gebruik hun prachtige uitstraling te behouden.   

Een harmonieuze uitstraling  

ACE is een veelzijdige serie kranen. Het assortiment omvat niet alleen wastafelkranen, maar ook kranen voor de douche en het bad. Dit betekent dat de hele badkamer voorzien kan worden van dezelfde kraan en dezelfde finish, wat zorgt voor een harmonieuze uitstraling. Om het helemaal af te maken, zijn er ook bijpassende accessoires beschikbaar, zoals handdoekhouders, zeepdispensers en toiletrolhouders.

Kranen, nieuwe kranenserie ACE, Hotbath, The Art of Living

Velvet, de nieuwste techniek uit ACE 

In de ACE-serie introduceert Hotbath ook een nieuwe techniek genaamd Velvet Rain. Met Velvet Rain verandert het traditionele douchen van functioneel naar een luxueuze en weldadige ervaring die elegantie en comfort naadloos combineert. De dagelijkse routine zal nooit meer hetzelfde zijn met deze soft touch waterervaring die ontspanning en stressverlichting stimuleert, én dankzij de ingebouwde waterbesparende technologie evengoed een milieubewuste keuze is.  

Editor: Media Team

Datum: 07-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hotbath