previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Hotbath

Italiaans vakmanschap

Het succesverhaal van Hotbath begon met fonteinkraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie kranen. Inmiddels bestaat het assortiment uit badkamer-, toilet- en keukenoplossingen voor elke stijl. Met maar liefst zeventien series, waarvan veertien kranenseries en een uitgebreide lijn met accessoires is er voor ieder wat wils.

De productie van de kranen en accessoires vindt plaats rond het Ortameer in Italië. Hier zijn simpelweg de beste kraanspecialisten ter wereld gevestigd. Zij staan bekend om hun jarenlange ervaring in metaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en assemblage.

Duurzaam

Onze producten zijn energiebesparend en duurzaam, dankzij het Flower Power System en het EcoAir System. Het Flower Power System zorgt er voor dat de kranen koud water geven in de neutrale stand. Zo gaan de kranen dus ongemerkt zuinig om met warm water. Verder zorgen bijna al onze douchesets voor een waterbesparing tot wel 50% dankzij het innovatieve EcoAir System.

Hoogwaardige techniek

Ook zijn vrijwel al onze kranen uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige binnenwerken van Flühs Drehtechnik. ’s Werelds meest innovatieve bedrijf op het gebied van binnenwerken. Je krijgt van ons dan ook maar liefst 10 jaar garantie op de binnenwerken van Flühs! Daarnaast onderscheiden onze kranen zich door het revolutionaire 3 + 3 inbouwsysteem. Deze kranen kunnen op maar liefst drie verschillende manieren gemonteerd worden.

____

Meer projecten bekijken van Hotbath?

 

  • |

 

Strandhuis

Het sanitair is van het merk Hotbath.

Moderne bosvilla

Mensen laten steeds meer levensloopbestendige woningen ontwerpen. Mensen willen langer in hun nieuwe huis blijven wonen, zeker als deze helemaal naar hun wensen is afgestemd.

Luxueus interieur op maat

In een historisch dorpje in de Bollenstreek startte enige tijd geleden de verkoop van een aantal kavels op een prachtig terrein met uitzicht op het water. De nieuwe bewoners hadden in eerste instantie hun oog op het grootste kavel, dit idee werd echter opzij geschoven voor de combinatie van twee kavels om hun droomhuis te verwezenlijken.

Villa in landelijke stijl

De kranen in de badkamer werden gemaakt in Italië, maar zijn van het Nederlandse merk Hotbath.

Contrasterende stadsvilla

De design kranen zijn afkomstig van het merk Hotbath.

Nieuwbouwvilla

De kranen zijn van het Nederlandse merk Hotbath en zijn geproduceerd in Italië.

Houten gevelbekleding

Op een fantastische plek vlakbij Rotterdam kochten de eigenaren, van de woning die we bezochten, een hoek kavel op een schiereiland. Het kavel ligt aan het water, dat in verbinding staat met de Zevenhuizerplas. Hun droom was om een woning te creëren waar het contact met het water vanzelfsprekend zou zijn en waar het strandgevoel in terug te vinden was.

Luxe villawoning

Het sanitair is van het merk Hotbath.

Moderne architectuur

De indrukwekkende villa is gelegen op een prachtige zichtlocatie in een sfeervol dorp. De aansprekende moderne architectuur met bijzondere gevelstructuur, tijdloze uitstraling en een combinatie van verschillende natuurlijke materialen, verraadt al gauw dat het hier om een woning van Studio Marco van Veldhuizen gaat.

Landhuis

In de badkamer wordt gebruik gemaakt van Hotbath kranen.

Wonen in Ibiza stijl

In de badkamer vinden we kranen terug van het merk Hotbath.

Nieuwbouwwoning

De kranen zijn van Hotbath.

Minimalistisch interieur

De kranen in de badkamer zijn afkomstig van Hotbath B.V.

Modern landelijk

Deze prachtige villa met een modern landelijk karakter heeft een weids uitzicht in de groene omgeving. Kranen badkamer: Hotbath, Schiedam.

Luxueus interieur

Het luxueus interieur van het monumentale pand is te danken aan topdesigner Caren Pardovitch. Zij wist het interieur te transformeren naar een heerlijke woonplek met luxe materialen, verrassende details en vol mooie objecten.

Van oud café naar indrukwekkende villa

Deze indrukwekkende villa kwam tot stand door een grootschalig (ver)bouwtraject. De opdrachtgevers wilden het geheel, dat dateert uit 1800 en jarenlang de functie had van een café, volledig vernieuwen.

Adembenemende villa

De douche is van het merk Hotbath.

Moderne architectuur

Aan de rand van een centrum in een bosrijke omgeving staat een gloednieuwe villa met moderne architectuur waar bij het ontwerp gekozen is voor een klassieke vorm met schuin dak. Dit is wel geabstraheerd waardoor het geheel een eigentijdse uitstraling krijgt.

Exclusieve leefkeuken

Badkamer kranen en douches: Hotbath B.V.

Monumentaal pand

Badkamer douche: Hotbath Italian Bathroomware.

Villa aan het water

De villa valt direct op door de glaspartij in het midden van het exterieur. Deze scheiding zorgt niet alleen voor een gevoelsmatige tweesplitsing van de woning, maar is ook een mooi vormgegeven onderbreking van de rieten kap.

Verbluffende nieuwbouwvilla

Strak, eigentijds en ruimtelijk, en tegelijkertijd warm, sfeervol en comfortabel. Zo laat deze schitterende nieuwbouwvilla, gelegen in een bosrijke omgeving, zich in het kort omschrijven. De bewoners, een jong gezin, hadden vooraf een duidelijk beeld van hun droomwoning.

Duurzame villa

De eigenaars van deze bijzondere duurzame villa hadden een heerlijk huis waar ze met veel plezier woonden, maar ze hadden ook nog één wens: ze wilden een woning bouwen die helemaal aan hun eisen voldeed en waar ze oud konden worden.

Moderne woning

Deze moderne woning valt meteen op door het rieten dak zonder punt. Het is onverwachts gelegen aan het einde van een doodlopend pad. Wanneer je aan komt rijden, beland je op de oprit in een punt die je naar de voordeur brengt.

Italiaans design

Kranen badkamer: Hotbath.

Moderne woning

Het begon met een zoektocht binnen bestaande bouw. Het resulteerde in een eigen ontwerp van dé perfecte moderne woning op een prachtig kavel. Wonen in rust, omgeven door groen.

Landelijk modern

Wanneer je aan komt rijden bij deze villa, vallen er direct een aantal dingen op: de rieten kap, de verticale donkere constructies die erin verwerkt zijn en een aanbouw in eenzelfde donkere kleur.

Ruimtelijke villa

Badkamerkranen: Hotbath BV.

Warm interieur

Regendouche/Badkamerkranen: Hotbath BV.

 

Hotbath


“Op zoek naar innovatieve, luxueuze sanitair oplossingen? Bij Hotbath helpen we je graag het maximale uit je badkamer, toilet en keuken te halen!

 ___

Contactgegevens:

  • Hotbath BV
  • Jan van Galenstraat 25
  • 3115 JG Schiedam

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | jan | 2021


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media