Hotel chique interieur met luxe raambekleding

Zonnelux

Dag in dag uit genieten van een heerlijk ontspannen maar elegant interieur, wie wil dat nou niet? Dat kan als je kiest voor de hotel chique interieurstijl. Deze stijl zal je rust brengen en voldoet daarnaast ook op alle vlakken wat betreft esthetiek. De bewoners van deze schitterende woning zagen dit wel zitten en kozen voor een hotel chique inrichting. Hiervoor werden rijke stoffen en materialen gebruikt. Dit werd gecombineerd met imposant meubilair en stijlvolle shutters. Deze shutters zijn ontstaan door een samenwerking tussen Piet Boon en Zonnelux. Door het high-end design zijn ze de ware kers op de taart. Er is werkelijk niets meer op het interieur aan te merken.

Een warme uitstraling 

In het interieur werden dus de shutters van de Piet Boon by Zonnelux collectie verwerkt. Ze filteren het licht en hebben een erg imposante uitstraling. Uniek aan deze shutters is het ontwerp. De lamellen werden namelijk rechthoekig afgewerkt. Bovendien zijn de scharnieren en bediening niet zichtbaar, voor een naadloos totaalbeeld. Ook zorgt het hout ervoor dat het interieur een warme uitstraling heeft gekregen.  

Een fijne balans 

De shutters werden onder andere geplaatst in de slaapkamer van de woning. Het is essentieel dat de bewoners hier dagelijks volledig tot rust kunnen komen. Daarom moest een fijne balans tussen accessoires, kleuren en materialen centraal staan. Dit resulteerde in een subtiel kleurenpalet en een wandbord bekleed met zacht materiaal. De shutters van Piet Boon by Zonnelux passen daar perfect bij.  

Ensuite badkamer  

Bij een hotel chique interieur hoort natuurlijk ook een ensuite badkamer. Om een harmonieus geheel te creëren werden ook hier de shutters uit de Piet Boon collectie geplaatst. De raamdecoratie bood ook in deze ruimte de uitkomst qua privacy en lichtregulatie. Om ervoor te zorgen dat de shutters lang mooi blijven wordt de badkamer regelmatig geventileerd en wordt direct contact met water vermeden. Kortom, het is heerlijk wonen in deze hotel chique woning.  

Editor: Media team

Datum: 24-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Zonnelux