Hotel met indrukwekkende glazen kozijnen

Finstral

Nog niet zo heel lang geleden stond er een hotel gebouwd volgens de traditionele architectuur bij een skigebied in Polse. Daar is echter niets meer van te zien, het hotel onderging namelijk een grondige metamorfose waardoor het voldoet aan alle eisen omtrent hedendaags comfort. Met de van de “anders Mountain Suites” is een radicaal nieuw begin gewaagd. Het hotel, met wel zeven suites, herdefinieert de vakantie-architectuur. De Zuid-Tiroolse gastvrijheid is gecombineerd met stedelijke architectuur. Binnen vind je er design van hoog niveau en buiten staat alles in het teken van de natuur. Finstral is dan ook erg trots om hier onderdeel van uit te mogen maken.

De producten van Finstral

Finstral is tijdens de renovatie van dit hotel ingeschakeld om de kozijnen voor hun rekening te nemen. Dit is dan ook de reden dat er FIN-Vista kozijnwanden zijn geplaatst. Deze zijn gecombineerd met de FIN-Project aluminium kozijnen. Met hun met glas bedekte profielen bieden ze een maximaal uitzicht over de adembenemende Dolomieten en weten ze de prachtige natuur op tactvolle wijze te omlijsten. De grote glasoppervlakken bieden een rustgevend evenwicht met de levendig gebogen vormen van de gevel. In de FIN-Vista profielen is staalversterking verwerkt, wat de kozijnen bijzonder veerkrachtig maakt. Ook zorgt dit ervoor dat de noodzakelijke bouwdiepte kleiner blijft. Daarnaast worden alle suites beveiligd met de glazen FIN-Door huisdeuren.

Meer over Finstral

Om tot dit waanzinnige eindresultaat te komen was puur vakmanschap vereist. Finstral zit dan ook al jaren in het vak en heeft door heel Europa heen de meest spraakmakende projecten mogen realiseren. Van de ontwikkeling van de profielen tot productie en montage, Finstral doet alles zelf. Hierdoor kunnen zij een hoogwaardige kwaliteit garanderen en weten zij functie en esthetiek op bijzondere wijze te combineren. Het maatwerk dat Finstral levert is indrukwekkend en weet ieder bouwwerk te verrijken.

Editor: Media Team

Datum: 31-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Finstral