Hous Luxe Woningen

Hous bouwt exclusieve woningen, ongeacht de zwaarte van het bouwvraagstuk. Door constant te innoveren in bouwmethodes, -technieken en –materialen is het bedrijf namelijk in staat om meerwaarde te creëren en lastige bouwvraagstukken op te lossen. Iedere woning is uniek en daarom probeert Hous de behoeften en wensen van hun klanten centraal te zetten. Er wordt gestreefd naar exclusieve elementen die de persoonlijkheid en smaak van de opdrachtgevers weerspiegelen, zodat iedere woning een uniek en waardevol bezit wordt.

Informatie over Hous Luxe Woningen


Hous_3
Hous_4
Hous_5
Hous_6
Hous_2 (1)
Hous_1
Hous
previous arrow
next arrow

Kwaliteit

Een hoogwaardige kwaliteit staat centraal in alles wat Hous doet. Ze streven er niet alleen naar om indrukwekkende woningen te bouwen, maar de ervaring en tevredenheid van de klant worden ook gewaarborgd. Dit doen ze door samen met ervaren professionals en hoogwaardige materialen te werken. Bovendien gebeurt alles volgens zorgvuldige processen. Hierdoor kan perfectie tot in detail gegarandeerd worden.

Ontzorgen

Hous zorgt ervoor dat je tijdens het volledige bouwproces ontzorgd wordt. Van het verwerven van bouwgrond en het regelen van alle vergunningen tot aan het bouwen van de woning. Ze adviseren en begeleiden je bij het kiezen van de partijen die bij jou passen. De zusterbedrijven van Hous, Strakk Interieurbouw en Houtz Deuren en Trappen, leveren bijvoorbeeld het maatwerk waarmee jouw dromen werkelijkheid worden.

Bouwteam

Om kwaliteit te garanderen werkt Hous altijd samen met een bouwteam. Er wordt een professioneel team samengesteld dat bestaat uit een projectmanager, architect, constructeur en verschillende vakmensen. Door deze expertises te combineren en kennis en ervaring te delen, worden de mooiste woningen realiteit.

Innovatie

Het bedrijf streeft voortdurend naar innovatie. Om zo nieuwe bouwoplossingen te ontdekken en toe te passen. Grenzen worden verlegd en daardoor weet Hous premium woningen aan te bieden. Ze zijn altijd opzoek naar nieuwe efficiënte oplossingen die ervoor zorgen dat de woning niet enkel esthetisch verbluffend is, maar ook aan de hoogste normen voldoet.