previous arrow
next arrow
Slider

Hout & Living | Houten bijgebouw

Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, ten alle tijden komt het oude ambachtswerk naar boven doordat Hout & Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst.

Houten bijgebouw

Bij Hout en Living staan uw wensen en verlangens centraal. Zij denken graag met u mee en bieden u een exclusief op maat gemaakt bijgebouw aan waarin uw wensen omgezet worden in een stijlvol geheel. Oude geleefde dakpannen, een rietgedekt dak of een leien dak geven een landelijke sfeer aan de bijgebouwen. De staanders opgebouwd op hardstenen sokkels. Ook het gebruik van stalen kozijnen zorgt voor een exclusieve en luxe uitstraling. Wat dacht u van een ingemetselde open haard die op koudere dagen en late avonden een behaaglijke warmte uitstraalt.

Werkwijze

De werkwijze van het bedrijf is simpel, helder en duidelijk. Zodat de opdrachtgever volledig wordt meegenomen in het proces van ontwerp tot aan realisatie. Als eerste zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden waarbij er wordt gekeken naar de woonsituatie, de wensen, de voorkeuren en bovenal welke functie het bijgebouw zal gaan vervullen. Vervolgens worden er diverse ontwerpen geschetst en voorgelegd. Het meest geschikt ontwerp wordt geproduceerd en geplaatst. Dit proces is volledig in de regie van een vakkundig en professioneel team.

Hout en Living laat u op deze manier genieten van de specifieke charmes van elk seizoen. Graag nodigen ze u uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie te bespreken. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden en beleef de intense rust van het betere buitenleven.

___

Meer houten bijgebouw projecten van Hout & Living bekijken?

 

 

Houten poolhouse

Met de steeds warmer wordende zomers in ons eigen land kiezen steeds meer mensen ervoor om hier optimaal van te genieten. Een zwembad in de tuin met poolhouse kan dan niet ontbreken. Hout & Living realiseerde dit houten poolhouse met glazen vouwwand en draaibare lamellen.

Exclusief buitengebouw

Het buitenleven wordt steeds populairder. De toenemende behoefte om te genieten van de natuur in de eigen omgeving inspireerde Hans Burghout ertoe om een eigen concept te creëeren. Met Hout & Living richt hij zich op het buitenleven waar een exclusief buitengebouw met een hoog kwaliteitsniveau niet kan ontbreken.

Houten bijgebouw

De zomer komt eraan en dat wil zeggen dat we ons binnen leventje weer heerlijk naar buiten kunnen uitbreiden. Eindelijk mogen we na een grijze herfst en winter weer genieten van het zon en zwoele zomeravonden. Wat is de zomer toch een heerlijke tijd van het jaar. Maar wil je nu langer optimaal kunnen genieten van het buitenleven? Dan is een houten bijgebouw dé uitkomst!

Bijzondere bijgebouwen

Of het nu gaat om een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis: Hout en Living staat altijd garant voor ambachtswerk.

Riant buitenverblijf

De buitenverblijven komen steeds meer in trek. Dat komt omdat we nu meer dan ooit tijd buiten willen doorbrengen. En dat lijkt tegenstrijdig, want uit onderzoek blijkt dat we vooral in de wintermaanden ontzettend veel tijd binnen in huis doorbrengen. Het realiseren van een buitenverblijf zorgt ervoor dat je zowel in de zomer- als wintermaanden tijd buiten kunt doorbrengen. Je bent dan even uit je huis, wat goed is voor lichaam en geest.

Overkapping voor in tuin

Een prachtige overkapping in je tuin is een onmisbaar element. Zomaar midden in je tuin gaan zitten geeft je niet die geborgenheid die je wel vindt onder de overkapping. Ook praktisch gezien is een overkapping in je tuin van grote waarde. Dit mooie voorbeeld laat zien wat ze in huis hebben.

Exclusieve houten schuur

Hout & Living laat zien dat gebruiksgemak heel goed hand in hand gaat met schoonheid. De houten schuur wordt ingezet als bijgebouw, een dubbele garage. Zowel de constructie als de afwerking is van duurzaam eikenhout. De werkwijze van het bedrijf is simpel, helder en duidelijk. Hierdoor is de opdrachtgever volledig meegenomen in het proces van ontwerp tot realisatie.

Hout & Living, houten bijgebouw, houten meubels, houten keuken, buitenleven, exclusief bijgebouw, exclusief buitenleven, the art of living

Hout & Living


“Wij richten ons op het betere buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau.”

 

___

Contactgegevens:

  • Hout & Living
  • Nijverheidstraat 31b
  • Wijk en Aalburg

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hout & Living

Hout & Living


Hout & Living richt zich op het betere buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media