Hout & Living
Hout & Living
Hout & Living
previous arrow
next arrow
Slider

Hout en Living

Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, ten alle tijden komt het oude ambachtswerk naar boven doordat Hout en Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst.

Bij Hout en Living staan uw wensen en verlangens centraal. Wij denken graag met u mee en bieden u een exclusief op maat gemaakt bijgebouw aan waarin uw wensen omgezet worden in een stijlvol geheel. Oude geleefde dakpannen, een rietgedekt dak of een leien dak geven een landelijke sfeer aan de bijgebouwen. De staanders opgebouwd op hardstenen sokkels. Ook het gebruik van stalen kozijnen zorgt voor een exclusieve en luxe uitstraling. Wat dacht u van een ingemetselde open haard die op koudere dagen en late avonden een behaaglijke warmte uitstraalt.

Hout en Living laat u op deze manier genieten van de specifieke charmes van elk seizoen… Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden en beleef de intense rust van het betere buitenleven.

 

Hout & Living


“Wij richten ons op het betere buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau.”

 

___

Contactgegevens:

  • Hout en Living
  • Nijverheidstraat 31b
  • Wijk en Aalburg

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 04 | jun | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hout & Living

Hout & Living


Hout & Living richt zich op het betere buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media