Houten balken als smaakmaker voor gastenverblijf 

Hout & Living

Een extra kamer in je huis als logeerkamer is een mooie luxe, maar een extra verblijf in je tuin als gastenverblijf is toch wel pure luxe. De mogelijkheid om het binnenleven naar buiten te verplaatsen en ook vrienden, familie of zelfs je eigen kinderen meer ruimte te geven thuis, zal voor velen als muziek in de oren klinken. De bewoners van deze woning hebben van die wens werkelijkheid gemaakt door te gaan voor een eikenhouten gastenverblijf met overkapping van Hout en Living. De houten balken staan hier centraal in het ontwerpplaatje om sfeer toe te voegen. Het is een heerlijke plek geworden om gasten een comfortabel onderkomen te bieden, of om jezelf even heerlijk terug te trekken. De behaaglijke houtkachel maakt dit geheel helemaal af.  

Maatwerk 

Dit gastenverblijf is in werkelijkheid een compact onderkomen en daardoor ook geschikt voor de wat kleinere tuin. Je hoeft dus niet gigantisch goed in de slappe was te zitten, wil je dit kunnen realiseren. Sterker nog, Hout en Living is een bedrijf dat alleen maar maatwerk levert. Voor dit project is gekozen voor een mooie symbiose tussen buiten en binnen leven. Het terras met overkapping dat vastzit aan het verblijf is een aangename schaduwplek met ruimte voor groot buitenmeubilair. Ideaal aan zo’n overkapping is dat de kussens nooit naar binnen hoeven. Binnen tref je een living, eetkamer met eettafel en zelfs complete keuken. De houten balken buiten als draagconstructie en binnen als plafondconstructie geven extra sfeer aan deze toch al prachtige setting. 

Meer over Hout en Living 

Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Hans gebruikt zijn jarenlange ervaring in de houtsector en gedegen vakkennis voor de realisatie van exclusieve bijgebouwen op maat. Samen met een klein team van gepassioneerde vakmensen ontwerpt en realiseert Hout en Living exclusieve bijgebouwen, waarvan elk project uniek ontworpen en gerealiseerd is, persoonlijk op maat naar wensen en verlangens van de klant. 

Editor: Media team

Datum: 07-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Hout en Living